• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    STENNY
    STENNY --- ---
    Myslím, že role-playing bude díky získávání protiobrňovacích střel až až... Je nějaký bonus za zvlášť šílené pohybové kreace, třeba salto do molitanové jámy?
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    ROFL... XD Vyžaduje to nějaký speciální převlek a role-playování? :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ehm, ehm..správce telocvicny zije v domneni, ze tam zitra ma zabavny silvestrovsky trenink akrobaticky koruzek O:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak aby to mělo ještě větší grády, tak já mám zas po srážce s jinou lyžařkou naražená žebra. A jak to tak poslouchám, tak budeme vypadat jako dobrá grupa belhajících se a kašlajících lidí. Ale třeba to správce tělocvičny dojme a sníží nám vstupné :)

Pelďova vestička již mi byla objasněna, ovšem o kačence slyším poprvé.. a začínám se děsit :) Copak provádí kačenka?
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Asi vezmu auto, abych se s kachnickou netahal v ruce. (beru repro, notebook, prodluzku).
    Takze pokud nejaky zoufalec chce odvezt z Dejvic, at se mi ozve.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Stenny> zadne strachy, mam v prdeli koleno:)
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Koukam ze Gangsta tym letos nebude mit moc prace to cele vyhrat kdyz se mysi i cely druhy tym sotva dobelha na battleground.
    HELA
    HELA --- ---
    STENNY: tak to by bylo fakt gangsta;D
    STENNY
    STENNY --- ---
    Ještě by měl přijít Imrik, ať se to srovná - já mám zrasovaný kotník, tak by to bylo dvě nachcípané a dva půlchromajzli :).
    HELA
    HELA --- ---
    SHEPI: ve (snad) vyhřáté tělocvičně už to není takový problém, ale ta cesta přes celou Prahu trošičku jo;)
    LAQHREN: hai, tak já se budu snažit bacily přes noc nějak ukecat:)
    (ale jak jsem řekla, nic neslibuju;))
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    HELA: Prijd, ja mela nedavno asi chripku a jeste mi neni moc dobre, tak tam budem aspon dve nachcipane:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    !!! i modra je dobra:)
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    gumovou kacenku mam... sice to neni ta dabelska s ruzkama, ale modra a je roztomila :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Mysi nebehaj, tak nezlob!:)
    HELA
    HELA --- ---
    já jsem taky nějak nachcípaná T_T Uvidím do zítřka, ale vypadá to spíš, že ne:(
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Imrik se omlouva, odeslo mu koleno a radeji navstivi thajskou maserku nez nas:)
    Bif mozna dorazi.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Kdo vezme gumovou kacenku? U nas jich je nedostatek:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Sirius se zaprisahaval ze neco dotahne:)
    ALEXAK
    ALEXAK --- ---
    Včera na mě skočil nějaký bacil a učinil mě neschopným boje. Proto se omlouvám, že nepřijdu :(
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Tak ja se teda asi taky stavim.
    Kdyz nekdo vezme nejakou hudbu treba i na MP3 prehravaci, tak jsem ochotnej dotahnout reprobednu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam