• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    To ja mam problem uz jen treba chodit. Myslim ze za to muzou ty brutaly a Gangsta triky.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Po přejetí parostrojem by to myslím víc křupalo nebo bych byla tekutějšího stavu a pohybovala se v podobě rozpláclé loužičky po podlaze... A jelikož se ani jedno neděje, jsem v lepším stavu, než jsem očekávala :) Ale ven mě nevytáhne nikdo!!
    STENNY
    STENNY --- ---
    Ani ne. Uběhaný trochu jo, ale normálně funkční. Čekal jsem to horší - po všech těch sprintech...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    To vam teda reknu, ja jsem rad, ze dneska nemusim nikam chodit. Taky se citite jako prejety parostrojem?:)
    STENNY
    STENNY --- ---
    SHUNIIK: Prašivý dezertér se ozval! No měl jsi smůlu, žes tam nebyl, určitě by tě někdo alespoň shodil do molitanové jámy... chci říct teleportu :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SHUNIIK: Shuniiku, ty zrádče!!! A ještě nás bude takhle provokaovat! Ale abys věděl, tak jsme si to opravdu moc užili a ty jsi hrooozně moc prohloupil a nejvíc ze všech co prohloupili! A víš, co! Ty už nejsi Gangsta! A nejsi ani n-Gangsta! Jsi zbloudilec a budeš veřejně pranýřován! Hohohohoho! :)

Jinak přeji co nejpozoruhodnější nový rok plný co nejroztodivnějších ponožek!
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Tak kdo nebyl na CTF, prohloupil. Všichni si to určitě moc užili. Tedy, ne že já bych tam byl, ale určitě to tak bylo. :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    pruhasma vertikalnima:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tak u mě jsou světlé ne příliš tlusté podkolenky se vzorem:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Nemyslete si, ze rano vstanu:) Ganstazzzzzzzzzzzzzz....

...

!
    zzzz....
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    GangstaZ!!!!
    FALCO
    FALCO --- ---
    gangstaZ!
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    GangstaZ!
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    GangstaZ!
    FALCO
    FALCO --- ---
    :) kapesnicky jsou osvedcene :)...
    koukam ze to bude easy... teda jako obvikle :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Falko si pripravuje malorazku s kapesnikovymi strelami, je to povolene, ale plati stejna nutnost jako u ponozek - chemicke a biologicke zbrane zakazany:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to asi ne:) ale prines a uvidime:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    A bude nějaký speciální bod za extra-šílené ponožky (například se zeleným lvem a tak) :) ?
    Jestli jo, tak běžím prát :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    jo, prosimvas, mam takovy nejasny pocit, ze na gymnastickou podlahu se muze zasadne jen naboso, tak si ostrihejte nehty.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tip pro ponozkove koule - plati zvlast pro ty z tlustych podkolenek - kdyz je stelujete do sebe, tak pri poslednim cyklu misto bezneho vlozeni casti ponozky do ponozky druhe, chytte dosavadni utvar (na jedne strane hmota stlacene ponzoky, na druhy zbyly cafmous, kterym byste ji obalili) uprostred mezi palec a ukazovacek, a obe casti vuci sobe rpetocte alespon o 360 stupnu, pak teprve pretahnete camfous pres zbytek ponzoky - zabrani se tak jejimu vyhreznuti pri zasahu;)
    vyzkouseno na dverich:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam