• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Falko si pripravuje malorazku s kapesnikovymi strelami, je to povolene, ale plati stejna nutnost jako u ponozek - chemicke a biologicke zbrane zakazany:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to asi ne:) ale prines a uvidime:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    A bude nějaký speciální bod za extra-šílené ponožky (například se zeleným lvem a tak) :) ?
    Jestli jo, tak běžím prát :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    jo, prosimvas, mam takovy nejasny pocit, ze na gymnastickou podlahu se muze zasadne jen naboso, tak si ostrihejte nehty.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tip pro ponozkove koule - plati zvlast pro ty z tlustych podkolenek - kdyz je stelujete do sebe, tak pri poslednim cyklu misto bezneho vlozeni casti ponozky do ponozky druhe, chytte dosavadni utvar (na jedne strane hmota stlacene ponzoky, na druhy zbyly cafmous, kterym byste ji obalili) uprostred mezi palec a ukazovacek, a obe casti vuci sobe rpetocte alespon o 360 stupnu, pak teprve pretahnete camfous pres zbytek ponzoky - zabrani se tak jejimu vyhreznuti pri zasahu;)
    vyzkouseno na dverich:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    :))) vytahnem te ven;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Myslím, že role-playing bude díky získávání protiobrňovacích střel až až... Je nějaký bonus za zvlášť šílené pohybové kreace, třeba salto do molitanové jámy?
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    ROFL... XD Vyžaduje to nějaký speciální převlek a role-playování? :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ehm, ehm..správce telocvicny zije v domneni, ze tam zitra ma zabavny silvestrovsky trenink akrobaticky koruzek O:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak aby to mělo ještě větší grády, tak já mám zas po srážce s jinou lyžařkou naražená žebra. A jak to tak poslouchám, tak budeme vypadat jako dobrá grupa belhajících se a kašlajících lidí. Ale třeba to správce tělocvičny dojme a sníží nám vstupné :)

Pelďova vestička již mi byla objasněna, ovšem o kačence slyším poprvé.. a začínám se děsit :) Copak provádí kačenka?
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Asi vezmu auto, abych se s kachnickou netahal v ruce. (beru repro, notebook, prodluzku).
    Takze pokud nejaky zoufalec chce odvezt z Dejvic, at se mi ozve.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Stenny> zadne strachy, mam v prdeli koleno:)
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Koukam ze Gangsta tym letos nebude mit moc prace to cele vyhrat kdyz se mysi i cely druhy tym sotva dobelha na battleground.
    HELA
    HELA --- ---
    STENNY: tak to by bylo fakt gangsta;D
    STENNY
    STENNY --- ---
    Ještě by měl přijít Imrik, ať se to srovná - já mám zrasovaný kotník, tak by to bylo dvě nachcípané a dva půlchromajzli :).
    HELA
    HELA --- ---
    SHEPI: ve (snad) vyhřáté tělocvičně už to není takový problém, ale ta cesta přes celou Prahu trošičku jo;)
    LAQHREN: hai, tak já se budu snažit bacily přes noc nějak ukecat:)
    (ale jak jsem řekla, nic neslibuju;))
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    HELA: Prijd, ja mela nedavno asi chripku a jeste mi neni moc dobre, tak tam budem aspon dve nachcipane:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    !!! i modra je dobra:)
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    gumovou kacenku mam... sice to neni ta dabelska s ruzkama, ale modra a je roztomila :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Mysi nebehaj, tak nezlob!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam