• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SHEPI: Myslím, že to té doby bychom mohli nabít nových sil :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Byly tu hlasy, ktere vyzadovaly CTF jednou mesicne. To jsem predbezne zamitl, protoze rozhodne z me strany by to nemohlo fungovat na pravidelne bazi. Nicmene se to tak nejak ustalilo na tom, ze dalsi CTF nebude az na silvestra 08, ale nekdy brezen/duben zrejme...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to chozeni je podezrely:))
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Neříkám, že nejsem vyřízená, ale můžu dýchat, chodit, jíst, spát, sledovat videa, psát, popřípadě si udělat čaj.. A nic víc momentálně nepotřebuju, takže jsem spokojená :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Takze zase jediny totalne vyrizeny jsou Gangstaz krome Melissy. To jsme to dopracovali, kluci :))))
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    To ja mam problem uz jen treba chodit. Myslim ze za to muzou ty brutaly a Gangsta triky.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Po přejetí parostrojem by to myslím víc křupalo nebo bych byla tekutějšího stavu a pohybovala se v podobě rozpláclé loužičky po podlaze... A jelikož se ani jedno neděje, jsem v lepším stavu, než jsem očekávala :) Ale ven mě nevytáhne nikdo!!
    STENNY
    STENNY --- ---
    Ani ne. Uběhaný trochu jo, ale normálně funkční. Čekal jsem to horší - po všech těch sprintech...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    To vam teda reknu, ja jsem rad, ze dneska nemusim nikam chodit. Taky se citite jako prejety parostrojem?:)
    STENNY
    STENNY --- ---
    SHUNIIK: Prašivý dezertér se ozval! No měl jsi smůlu, žes tam nebyl, určitě by tě někdo alespoň shodil do molitanové jámy... chci říct teleportu :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SHUNIIK: Shuniiku, ty zrádče!!! A ještě nás bude takhle provokaovat! Ale abys věděl, tak jsme si to opravdu moc užili a ty jsi hrooozně moc prohloupil a nejvíc ze všech co prohloupili! A víš, co! Ty už nejsi Gangsta! A nejsi ani n-Gangsta! Jsi zbloudilec a budeš veřejně pranýřován! Hohohohoho! :)

Jinak přeji co nejpozoruhodnější nový rok plný co nejroztodivnějších ponožek!
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Tak kdo nebyl na CTF, prohloupil. Všichni si to určitě moc užili. Tedy, ne že já bych tam byl, ale určitě to tak bylo. :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    pruhasma vertikalnima:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tak u mě jsou světlé ne příliš tlusté podkolenky se vzorem:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Nemyslete si, ze rano vstanu:) Ganstazzzzzzzzzzzzzz....

...

!
    zzzz....
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    GangstaZ!!!!
    FALCO
    FALCO --- ---
    gangstaZ!
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    GangstaZ!
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    GangstaZ!
    FALCO
    FALCO --- ---
    :) kapesnicky jsou osvedcene :)...
    koukam ze to bude easy... teda jako obvikle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam