• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    STENNY: Huraa! to jsem nevedela ze byla za 20 ;-)) (! XD)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ...nebo i dve, eehm.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Co je to tady za podvratnou diskuzi?! Ze ja vas vsechny krome Andyho, at je mu prkynko mekke, smazu?! Hergot! Gangstaz jsou nesmrtelna legenda a jako taci, preziji i jednu drobnou prohru!:)
    MADLA
    MADLA --- ---
    ANDY_ARRYN: Tak nesmrtelní jo? :-D Jen počkej, uvidíme příště! Budu trénovat ;-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: Asi dvě hodiny po konci CTF jsem měl dojem, že upadnout z čiré únavy je docela dobrý nápad... ale večer už jsem bez potíží skákal DDR :). Omnia vincit tréning.

ANDY_ARRYN: To se nepočítá, to je moc gangsta motivace. Ať ti dlouho nevydrží.

Gangtaz asi jsou nesmrtelní... jinak by poté, co ohlásili "Poslední hra je za dvacet bodů!" a Leona jim tu vlajku celkem suše ukradla, pomřeli šokem XD
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    ANDY_ARRYN: Upřímnou sostrast Andy, doufám že tvé výlety na záchod nebudou příliš dlouhodobé:-)
    MADLA: A pokud jde o ganstaz tak jejich čas se naplnil. :-D n-Ganstaz RULEZ!!!!!!
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    GangstaZ jsou nesmrtelní a musim se pochlubit chodit uz muzu dokonce i behat jak jsem dneska zjistil protoze vyprsela inkubacni doba strevni chripky kterou jsem od jany minulej patek chytil.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Teda Stenny, máš můj obdiv! Já jsem včera pomalu ani nemohla jíst :-D Ale pro opakování jsem, jen se obávám, že to bude úplný konec GangstaZ :-)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    No ja chodit muzu, ale opravdu nechci, ale nic jineho bouzel nezbyva, nejak se to prolezelo a asi zapracovala i ta chripka co me ohrozuje, tak si opravdu uzivam... Takze do brezna se dam dohromady:) hura, tesim se, ze budu na lepsi hromade nez tentokrat!
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    No když jsme u té schopnosti pohybu, tak můžu s klidem řící že mě bolí člověk a moje nynější přectava klidného života je v leže na kapačkách nejlépe v komatu:-D ale jinak chodit......................opravdu pomalu můžu. A jsem pro co nejčastější opakování této povedené akce..........
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tak Jezžek!!! Chechehcehecheeee:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    STENNY: Mám takový neblahý dojem, že jsi právě Ježkovi podepsal ortel smrti..
    STENNY
    STENNY --- ---
    Pro opakování CTF na jaře bych rozhodně byl. Jednou za rok je takovéhleho povyražení málo.
    Jestli je funkční i Pelďova sestra, tak to nejlépe přežili ti, kteří nejvíc skórovali. Což je rozhodně podezřelé :)
    Tu ponožku na strop přilepil Jezzek, pokud se nepletu.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SHEPI: Myslím, že to té doby bychom mohli nabít nových sil :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Byly tu hlasy, ktere vyzadovaly CTF jednou mesicne. To jsem predbezne zamitl, protoze rozhodne z me strany by to nemohlo fungovat na pravidelne bazi. Nicmene se to tak nejak ustalilo na tom, ze dalsi CTF nebude az na silvestra 08, ale nekdy brezen/duben zrejme...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to chozeni je podezrely:))
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Neříkám, že nejsem vyřízená, ale můžu dýchat, chodit, jíst, spát, sledovat videa, psát, popřípadě si udělat čaj.. A nic víc momentálně nepotřebuju, takže jsem spokojená :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Takze zase jediny totalne vyrizeny jsou Gangstaz krome Melissy. To jsme to dopracovali, kluci :))))
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    To ja mam problem uz jen treba chodit. Myslim ze za to muzou ty brutaly a Gangsta triky.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Po přejetí parostrojem by to myslím víc křupalo nebo bych byla tekutějšího stavu a pohybovala se v podobě rozpláclé loužičky po podlaze... A jelikož se ani jedno neděje, jsem v lepším stavu, než jsem očekávala :) Ale ven mě nevytáhne nikdo!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam