• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    STENNY
    STENNY --- ---
    Irwin tvrdil, že je to karambola, a asi měl pravdu...
    Papája: http://www.sanzdrave.cz/Images/clanky/papaje.jpg
    Karambola: - http://www.tyden.cz/obrazek/karambola-474406ff0fea5_250x207.jpg
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    ISLINGTON: skoro bych rekla ze ta 'jakási žlutá ovocná věc (XD)' byla papaya;) pokud se mi ty ovoce nepletou;)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ook!
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Byla to strašlivá bitva. Na nerovné pláni se utkala dvě rovnocenná družstva, vzduch byl prosycen krví, vůní sena a smradem z ponožek. Nelze vyzdvihnout hrdinů, neb jimi byli všichni. Gangstaz dávali přednost pomalejší akci a přesnější palbě, N-Gangstaz vsadili na rychlost a průraznost. Sláma se nasákla krví zBRUTALizovaných nešťastníků, jejichž kosti byly nemilosrdně rozlámány a jejichž ocasy (šátky) jim vyrvali jejich vítězní soci.
    Na bitevní pláni byly narychlo vztyčeny obrané valy (stany), za nimiž mnozí (až na Peldricka a Shepiho, které svou brokovnicí nemilosrdně odpravil Kachna) nalezli chvilkový úkryt.
    Vzduchem létali ponožky, střely z vodních blasterů, pomeranč i jakási žlutá ovocná věc(!). Teleport nepřetržitě přenášel bojovníky obou táborů blíž jejich cíli.
    Jak Slunce stoupalo výš, stoupalo i nasazení obou týmů. Krev tekla proudem, hrdinný Kompas v zápalu boje téměř rozbořil svým gymnastickým saltem jeden z obranných stanů.

Ale po dlouhém boji stanuli vítězně N-Gangstaz, o jediný bod - možná o jedinou přesnější ránu z blasteru, možná o jedinou hozenou ponožku.

Ale hlavní je, že dávné proroctví se vyplnilo - ve strašlivé spoušti opravdu

Ani jedna ponožka nezůstala suchá!!!

P.S: A co na to ostatní? A co na to Jan Tleskač? A co na to OPICE? (?!!!)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Tak tak. Ale těsněji než loni, to se musí přiznat :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    tak gangstas to zase vyndali :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    zZZZzZ to vstavani takhle brzo me zabije :D tak hura na vec
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    potvrzuji ucast
    stan nemam, leda plastenku v nouzi jako pristresek
    pistoli nemam, mohu vzit akorat vodu
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    bomba!
    Dobrovolnikum doporucuji destnik. Staci nam tri ve hre:)
    KACENKODLAK
    KACENKODLAK --- ---
    Tak já se teda potvrzuju. A vezmu stan
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    FALCO: No ja jsem ted uplne nahodou zjistila ze trychtyr vubec nepotrebuju, uplne staci spodek od pet lahve, on se da dobre zmacknoutXD takze teoreticky mame nekde v byte cisty trychtyr, ale ten asi nenajdu, muzu to zkusit.
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    Stan vezmu. Pistolky mám (zatím) tři, kluci už je vyzkoušeli na koupání. Beru. Šátek beru a můžu nějaký zapůjčit. Vodu nechť si každý bere sám, k pistolkám nedodávám! Jestli mi ji ucpete nějakým svinstvem, budu nepříjemná! :-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    :D já si na vás ránou koupim nějakej pořádnej kanon, když už doma nic nemám :) mám jedne moc hekzý výhlídnutej na chodově :)

stan říkám nevím.. je bráchy a byl prej docela drahej (a taky jsem línej ho vláčet ze psár a zpět)

hehe s tou vodou máš recht to ještě bude vtipný :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    hehe :) mno ja asi taky neco vezmu, mozna i trychtyr ale ten je teda od petroleje :-/
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    FALCO: No vzhledem k tomu ze nechci mit promocenou tasku a pistolkam ohledne nepropustnosti opravdu neverim tak me ani nenapadlo vodu nevzit;) Ale litry ji tahat nebudu, tak to treba nenapadne jeste nekoho jineho;)
    FALCO
    FALCO --- ---
    jinak ten stan bude nejspis jako kryt, nikoho by prece nenapadlo pres to skakat :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    stan nemame no :-/ a pistolky treba budou pickup, a jsem zvedavej kdo veze vodu na plneni :D
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    jó kdyby tak byl takovej ten dětský bazének :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam