• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    FALCO
    FALCO --- ---
    vyhoda je ze me se taky nechtelo ale v cajovne rikalo vic lidi ze nic neubehnou tak ja doufam ze aspon jeden z nich mluvil pravdu abych tam neplival plice sam
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Frael myslím v té čajovně říkal, že taky pojede, a Katka o tom přinejmenším velmi uvažuje. ;) A soudě podle příspěvku o dva niž, s Írwinem bychom taky mohli počítat, ne? ;)
    MADLA
    MADLA --- ---
    :-D Ježiš, co dělá v seznamu Madla?! :-D Takový kopyto na dálkový běhy?!:-D No... Pro moje plíce je to hrozně velkej oříšek, kterej bych nemusela zvládnout unýst, ale nesmírně mě to láká! :-)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    SHUNIIK: Hele Shunniku tak nějak bych se chtěl pozeptat zdali máš ještě místo v tom svém AllStarTemu:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    tyjo nekrast vlajky na vlajkovy to je sux :O
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Abych to upřesnil: dálkoběhy se na vlajkové konají, ale jen občas. Takže pokud nechcete běhat, nesnažte se krást vlajky. Aspoň pokud jsou kolem lidi. :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    hmmmmmm to bys me asi musel hodne prekecavat pac na dalkobehy ja nejsem, teda ja nejsem na zadny behy :D sakra ale laka me to jenom moje plice brecej
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    POZOR POZOR!
    Poslední víkend v září (26. - 28.9.2008) se koná proslulá velká vlajková. Hraje se 24 hodin, začátek v sobotu v 10 hodin ráno, konec v neděli v 10 hodin také ráno. Místo konání poblíž Louňovic pod Blaníkem (tam se jede busem), konkrétně na kraji vesničky Roudný.
    Tady se můžete podívat na leteckou mapu většiny herního území, jehož středu vévodí oblíbený ústav aka blázinec.

Hraje se na 4-6 týmů o cca 10 hráčích. Každý z týmů si po začátku hry na herní ploše zbuduje kemp (dva soustředné kruhy z klacků o průměru 3 a 10 metrů), do kterého zapíchne svojí vlajku. Následuje hledání nepřátelských kempů (nejdéle hledaný kemp zůstal skryt až do druhé hodiny ranní) a zabírání vlajek. Hráči mají život reprezentovaný krepovým papírek na levé ruce pod ramenem, pokud je mu strhnut, vrací se do kempu mrtvých (oblast na kraji herního území, kde mají všichni věci a kde se v noci vyskytuje spásný oheň), tam počká 20 minut a pak se opět zapojuje do hry. V sobotu večer je hodinová pauza na jídlo, jinak se hraje bez přerušení nezávisle na počasí (vlajková bez deště není vlajková, jednou nám dokonce i sněžilo).

Tento rok to vypadá, že bude relativně málo hráčů a proto chci vybudovat vlastní tým. Každý, kdo je starší 15 let, je vítán. Hra je ovšem fyzicky náročná (neustále se pohybujete v kopcovitém terénu, běháte, prodíráte se mlázím...), takže případné zájemce žádám, aby toto zvážili. Navíc počítejte s tím, že se hraje nonstop a pokud chcete prospat půl noci, zbytek týmu bude hořký, anžto bude v početním oslabení dostávat notně na prdel.

Pokud Vás ani tento výčet neodradil, vítejte na palubě! Tým "Supr,fajn a příjemný" Vás vítá do svých řad. Ozvěte se mi do pošty a já Vám poskytnu detaily ohledně dopravy na místo, doporučeného vybavení a tak podobně.
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    FALCO: Hustopes! To musíme někdy zkusit! Musí to bejt fakt sranda, když to někdo zvrtá...

Tak mě napadá, že pořád ještě někomu dlužím shake... O:-)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    At žijí non-Ganstaz a čest těm looserům kriminálnickejm:-). BRUTAAAAAAAAAL!!!!! Vivat Shake!
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Brutaaaaal!!!

ZA SHAKE! :D
    FALCO
    FALCO --- ---
    ja myslel ze ke konci jsme byli ninjove :P, priste nabehneme s timhle
    http://www.youtube.com/watch?v=YoWf_1ClhQs
    STENNY
    STENNY --- ---
    ZA SHAKE! :)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    ZA SHAKE!!! Bananovy!
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    STENNY: Aha, no vidis, ja jsem mela dojem ze se mi to ovoce plete:)
    MADLA
    MADLA --- ---
    Bylo to pařez :-) A teď jen taková třešnička na dort - spíš pro N-Gangstaz: http://www.youtube.com/watch?v=FO3n_47lB4k
    Sláva výhercům, čest poraženým! ;-)
    P.S. ZA SHAKE!!!!
    STENNY
    STENNY --- ---
    Irwin tvrdil, že je to karambola, a asi měl pravdu...
    Papája: http://www.sanzdrave.cz/Images/clanky/papaje.jpg
    Karambola: - http://www.tyden.cz/obrazek/karambola-474406ff0fea5_250x207.jpg
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    ISLINGTON: skoro bych rekla ze ta 'jakási žlutá ovocná věc (XD)' byla papaya;) pokud se mi ty ovoce nepletou;)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam