• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Je mi to strašně líto ale musím bohužel napsat že na tu akci nemůžu jelikož mám zánět hlasivek. A přestože už mluvím normálně a je mi fain mám doporučeno fyzický klid s pohruškou strátz hlasu což je dosti pádné.........
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ISLINGTON: jasně peldricu zlanař ho :))
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Tak abychom to trosku zorganizovali napiste kdo berete stan at se s tim nemusi tahat vsichni. Ja hlasim stan pro tri osoby pohodlne, pro ctyri teoreticky. Mimochodem Shuniiku kdy ten autobus odjizdi a kolik nas musi byt na samostatny tym?
    NOISETTE
    NOISETTE --- ---
    ISLINGTON: ID NEWTOTHEGAME můžeš to zkusit, třeba se mu bude chít a já se mu pak budu moct smát:)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Platí se poplatek cca 50 Kč za osobu, z Prahy bus vyšel něco kolem 70 Kč, pokud si dobře pamatuji.

S sebou rozhodně pevnou obuv, svítilnu, pokud možno čelovku, teplé oblečení, stan. pití bohaté na guaranu či kofein, snadno připravitelné jídlo, toaletní papír (kde jsou ty časy, kdy byla poblíž otevřena hospoda), pláštěnka podle mě nemá moc smysl.

Kdyby mě ještě něco napadlo, napíši.
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    BTW: Kolik nás musí být, abychom mohli být samostatný tým? A nezkoušel někdo zlanařit Radka od Erendis? Přeci jen se mu neříká Sparťan pro nic za nic...:)
    WILL
    WILL --- ---
    A mimo to autobus, kterým se pojede:)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    a taky nějaké doporučení co sebou by se víc než hodilo :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    btw jak je to penezne kdyz uz to irwin nakous? to by bylo dobry vedet :)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    NO na 70% jedu. Pokud budu mít prašulky. Ale myslím si že takový problém to zas být nemůže.
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    FRAEL: To vůbec nevadí, já taky. ;) Ale bude nás víc, bude nám veseleji, a když nás bude dost, třeba se ani nebudeme muset asimilovat. ;)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MAASHA_PHIRZT: Ano, ale jsem jeden z těch o kterých mluví falco, takže tak :))
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Budeme prostě Dream team jedna radost:)
    WILL
    WILL --- ---
    Víte co? Když vás jede tolik, tak jsem se rozhodl, že se taky přidám. Budu sice muset v sobotu vstávat tak ve čtyři a trochu se to prozdaží, ale stejně nemám v září jinou akci, kde bych vás potkal, takže se budu těšit:)

FALCO: Já zase neuběhnu nic do kopce, takže si myslím že je nás takových dost.
    FALCO
    FALCO --- ---
    vyhoda je ze me se taky nechtelo ale v cajovne rikalo vic lidi ze nic neubehnou tak ja doufam ze aspon jeden z nich mluvil pravdu abych tam neplival plice sam
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Frael myslím v té čajovně říkal, že taky pojede, a Katka o tom přinejmenším velmi uvažuje. ;) A soudě podle příspěvku o dva niž, s Írwinem bychom taky mohli počítat, ne? ;)
    MADLA
    MADLA --- ---
    :-D Ježiš, co dělá v seznamu Madla?! :-D Takový kopyto na dálkový běhy?!:-D No... Pro moje plíce je to hrozně velkej oříšek, kterej bych nemusela zvládnout unýst, ale nesmírně mě to láká! :-)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    SHUNIIK: Hele Shunniku tak nějak bych se chtěl pozeptat zdali máš ještě místo v tom svém AllStarTemu:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    tyjo nekrast vlajky na vlajkovy to je sux :O
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Abych to upřesnil: dálkoběhy se na vlajkové konají, ale jen občas. Takže pokud nechcete běhat, nesnažte se krást vlajky. Aspoň pokud jsou kolem lidi. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam