• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    frael - 38,1 teplota.. drzte mi palce

FALCO: 5denni opice? :))
    FALCO
    FALCO --- ---
    tak super, na svadbe jsem se totalne dodelal takze ted lezim v posteli a lecim se, na vlajkovou to nevidim
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Co ten trénink nakonec?
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Aha tak to jsem celkem mimo to se omlouvam ja nejak vychazel z toho ze je to uz tedka.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Vlajková je až PŘÍŠTÍ VÍKEND! Andyho ignorujte. :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    je to příští víkend, Andy se krapet seknul no :))
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    ANDY_ARRYN: Teda, ja mela dojem ze je to az pristi vikend? Neni to ten dalsi patek?
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Je mi to strašně líto ale musím bohužel napsat že na tu akci nemůžu jelikož mám zánět hlasivek. A přestože už mluvím normálně a je mi fain mám doporučeno fyzický klid s pohruškou strátz hlasu což je dosti pádné.........
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ISLINGTON: jasně peldricu zlanař ho :))
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Tak abychom to trosku zorganizovali napiste kdo berete stan at se s tim nemusi tahat vsichni. Ja hlasim stan pro tri osoby pohodlne, pro ctyri teoreticky. Mimochodem Shuniiku kdy ten autobus odjizdi a kolik nas musi byt na samostatny tym?
    NOISETTE
    NOISETTE --- ---
    ISLINGTON: ID NEWTOTHEGAME můžeš to zkusit, třeba se mu bude chít a já se mu pak budu moct smát:)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Platí se poplatek cca 50 Kč za osobu, z Prahy bus vyšel něco kolem 70 Kč, pokud si dobře pamatuji.

S sebou rozhodně pevnou obuv, svítilnu, pokud možno čelovku, teplé oblečení, stan. pití bohaté na guaranu či kofein, snadno připravitelné jídlo, toaletní papír (kde jsou ty časy, kdy byla poblíž otevřena hospoda), pláštěnka podle mě nemá moc smysl.

Kdyby mě ještě něco napadlo, napíši.
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    BTW: Kolik nás musí být, abychom mohli být samostatný tým? A nezkoušel někdo zlanařit Radka od Erendis? Přeci jen se mu neříká Sparťan pro nic za nic...:)
    WILL
    WILL --- ---
    A mimo to autobus, kterým se pojede:)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    a taky nějaké doporučení co sebou by se víc než hodilo :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    btw jak je to penezne kdyz uz to irwin nakous? to by bylo dobry vedet :)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    NO na 70% jedu. Pokud budu mít prašulky. Ale myslím si že takový problém to zas být nemůže.
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    FRAEL: To vůbec nevadí, já taky. ;) Ale bude nás víc, bude nám veseleji, a když nás bude dost, třeba se ani nebudeme muset asimilovat. ;)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MAASHA_PHIRZT: Ano, ale jsem jeden z těch o kterých mluví falco, takže tak :))
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Budeme prostě Dream team jedna radost:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam