• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    top 10
    FALCO
    FALCO --- ---
    SHEPI: houby oblibeny hity :P soundtrack z unreala se bude poustet ! :D dve a pul hodiny pisnicek
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    aby nam to nezaniklo v diskuzi;)

TOP 10 VASICH OBLIBENYCH HITU NA USB/MP3 s dratem

posledni znamena posledni.
    FALCO
    FALCO --- ---
    ok tak beru soundtrack k UT3 at to mame atmosfere :) to co jsem postoval z utube neni v soundtracku! coz je skoda tak mozna to nejak ripnu
    STENNY
    STENNY --- ---
    FALCO: Shepi prý bere notebook, takže flashka by měla stačit, viz SHEPI (doneste na USB)... já to taky beru na flashce.
    FALCO
    FALCO --- ---
    co teda bude za prehravac ? abych vedel na jakem nosici to muzu prinest
    FALCO
    FALCO --- ---
    STENNY: mno vypada to se mnou nadejne, tu hudbu zkusim nevim jestli na to mam nosic, maximalne flashku (non mp3)
    KACENKODLAK
    KACENKODLAK --- ---
    Nezapomeňte si mě taky vytučnit na nástěnce.
    STENNY
    STENNY --- ---
    FALCO: Teda, pár jsem si jich poslechl a jsem pro :). Velmi stylové. Přijdeš, přineseš?
    FALCO
    FALCO --- ---
    nebo nejakou z CTF gamy, Unreal je vdecnej
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    STENNY: Abych ti něco nepřimíchala do pití! Budu tě pronásledovat! Až tě bude pálit něčí pohled v zátylku... Budu to já! Prapodivná postava sledující tě cestou domů... Zase já! Děsivé vzkazy na zrcadle... Já! Muhahahaha! Boj se, nešťastníče!
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: A vždycky vyhrajete...
    ...zejména když hrajete sami :P
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    STENNY: Hele, brzdi, jo! Taková absurdní teorie.. My se nikdy, ničeho a nikoho nebojíme!!
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: A nebo se Gangsta bojí, že zas budou natřeni... a tak teď doufají vyhrát a přestat :D
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    STENNY: Jo, to, že jde akorát o poslední turnaj na Balkáně mě napadlo taky, ale vzhledem k tomu, že na sehnání jiné tělocvičny máme rok a den, tak to snad nebude nakonec taková pohroma. A navíc se vždycky můžeme někam vloupat ;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: Řekl bych, že se nám zavírají dveře na Balkán. Ale kdo by chtěl hrát v Srbsku, že jo... Pokud to bouchne, budu se silvestrovské CTF snažit dělat já - i když v podstatně menší tělocvičně :/
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Počkat, moment, teprve teď jsem si toho všimla: jaktože historicky poslední šance získat vlajku? To už pak nikdy nebude CTF?!
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Taky něco přinesu ;) Ale použitelné repráky nevlastním..
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHEPI: cajk cajk, ale repraky ze psar nepotahnu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam