• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    MADLA: Tak byl vyhlasen termin. 1.-2.10. FBudalost je zde (momentalne asi nejaktualnejsi informace):
    https://www.facebook.com/event.php?eid=201688153227505&ref=notif¬if_t=event_invite
    Tym by mel mit 10-15 hracu. Nevim sama, jestli budu propustena z rodinnych zalezitosti, ale pokud se mi to povede, tak bych rada jela. Pripadne mohu oslovit kamarady, kteri uz tam byli, a mohli by nam doplnit tym, kdyby nas bylo malo (pokud nebudou zakladat vlastni).
    4.9. by teoreticky mohl byt i kratky nacvik a ukazka pravidel, pokud tedy nehrajete podle stejnych, coz nevim...
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: U mě zatím dobré.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Dobrá, takže příští týden. Co tedy neděle 4.9.?
    Přiznávám však, že poněkud sobecky volím jediný den, který mám volný, pokud se tedy sejde dostatek lidí na jiné datum, ráda pomohu s organizací, účastnit se však nebudu.
    STENNY
    STENNY --- ---
    CTF bych bral, ale tenhle týden se ještě slibuje tropické počasí... upřednostnil bych od 29. dál a nejlíp asi vevnitř. V tom případě se mnou asi můžete počítat :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    SHUNIIK: To taky není špatný nápad. :-) Kdy to je?
    Původně jsem myslela od 29.dál, ale máte pravdu, někteří už pracují, takže všední dny jsou problém.28.nic slíbit zatím nemůžu, budu nejspíš na chatě sekat babičce trávu... :-)
    FALCO
    FALCO --- ---
    ja se zmuzu maximalne tak na hospodu :D v praci koncim v 18:00 nekam se kloudne dostanu nejdrive na sedmou. Vikendy mam +- zabity :).
    (28.8. jedu teoreticky na nejakou chatu ale jeste to nemam potvrzeny, takze bych se kdyztak ozval)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MADLA: Taky jsem přemýšlela, že by to chtělo probudit osazenstvo diskuze, ale přišlo mi trapné psát to hned nad příspěvek, kde se dušuji, že už to neudělám. :) Budu dokonce tak smělá, že rovnou navrhnu vyrazit 28.8. do Prokopáku! Ale pokud možno mimo lom, ne, že by to nebylo dobrodrůžo, ale v tomto vedru by z nás nebyli pouze negři, nýbrž rovnou negři s úpalem či úžehem. Na alternativní lokaci mám pár tipů, jen by to chtělo předem odchytit nějakého airsofťáka a zjistit, jestli do nás přitom nebudou střílet. ;) Čímž se nabízí srazit se nějaký den předem a vyrazit třeba na kolech hledat příhodný prostor...? Nechám na vás, jestli se budete chtít k pátrací akci přidat. Případná vzniklá bebí můžeme léčit u mně doma nad deskovkou.
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Nebo můžeme jet na podzimní Vlajkovou. :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    MADLA: příští týden myslíš od 29. dál?
    btw ne všichni jsou vysokoškoláci ^_^
    MADLA
    MADLA --- ---
    Zdar sportovci!
    Našlo by se tu dost nadšenců na CTFko někdy během příštího týdne? Já jen, že bych měla chuť si zase po dlouhé době "zařádit" s partou pohodovejch lidí a navíc už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy dostala pořádně ponožkou... :-)
    Jinak, co se týče termínů - řekla bych, že jsou možné i všední dny, jelikož jsme už snad všichni vysokoškoláci... :-)
    Co se týče místa - je opět možný Balkán, tělocvična ve Vršovicích či oblíbený Prokopák a Grébovka. To už podle domluvy. :-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Náhradní organizátorka se tímto omlouvá, ale zaprvé má momentálně velmi nepříjemnou alergii, a za druhé byla v čudu, protože jí nenapadlo, že bude v tak malém počtu lidí zájem CTF realizovat. Chápu, že jsem selhala, a proto slibuji, že už NIKDY nebudu prohlašovat, že se ujmu velení. Jdu se něčím zbičovat, abych odčinila škodu, omluvte mne...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    CTF dnes zrejme zruseno, jelikoz se toho zda se nikdo neujal...
    MADLA
    MADLA --- ---
    Aha... A ehm, myslíte, že to má cenu v 6 lidech cenu?? Já osobně jsem pomalu s tímto termínem přestala počítat... Doneslo se mi totiž, že se to nejspíš zruší... Asi se budu nakonec taky muset omluvit. Pardon.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    huh tak kde to teda bude?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tak zitrejsi termin osobne nezvladnu, pac me jako na potvoru skolila cholera, ale uz ted je z prihlasenych jasne za gansgtas maji jasnou prevahu:))

Pokud se sejdete, zavolejte, dam vam vlajky. Organizaci ma na starosti melissa, ktera se tu nedavno prohalsovala za novou sefovou:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    CTF news
    Mile line krysy, Balkan je extremne zablokovany (anebo me pan vratnej taha za nos). Prvni vikend, co nam muze nabidnout, je az 11. a 12.6. jinak mozna vsedni dny. Proto bych navrhnul udelat CTF pod sirym nebem, zrejme lom v prokopskem udoli. Jste pro? - viz nova anketa
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Zrovna jsem chtel napsat "Pojdte radsi na Matejskou"!
    Takze kdy?
    Doodle: Matějská pouť
    http://www.doodle.com/pz6bdvdu2akm6h9d
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    PULNOCNICE: Jednou jsem to zkousela, moc si nepamatuju ale nic extra to neni (za dve jizdy mi to prijdou trochu vyhozeny penize, kdyby to bylo na hodinu tak by to bylo lepsi:D pojdte radsi na matejskou:)) )
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MELISSA: Aha, tak teď jsem koukla do peněženky a nejdu. Pardon. Ale třeba se ta sleva ještě někdy objeví ;)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    KOMPAS: Ne, byla to nešťastná shoda náhod, ale tak zajímavé to zase nebylo :)

Ale teď vážně, ať tu nespamuji.. Koukám, že to platí do konce roku, takže do toho zorbingu jdu. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam