• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    SHEPI: Ja bych rada, ale jsem s otaznikem, jsem nachcipana, ale do soboty nebo nedele by to melo byt dobre:) ale jedine jestli bude hodne pekne:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Děcka, co takhle tento vikend 25.3., venokvni CTF - kdyz bude hezky. Pistolky na vodu, tradicni munice, destniky, a tak dale a tak dale. Predbezne se hlaste do ankety, at vidim jaky by byl zajem.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    PAINTBALL

8.1. 13:00 na Zličíně. www.hrabarev.cz > veřejné akce
    Jdu s bratrancem a kamarády, kdokoliv se rád přidá je srdečně vítán. jen mi dejte vědět.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    KOMPAS: No jo, vidíš to, děkuji.
    Jinak do bazénů zásadně ráno. Třeba na Silvestra Strahov od osmi podle mě není marný. ;D
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    MELISSA: Týden sportu zdarma je rozhodně dobrá akce, byl jsem několikrát a bylo to fajn. Je to dobré třeba když je člověk zvědavý a chce vyzkoušet nová neznámá sportoviště bez toho, aby platil drahý vstup.

Jen je třeba se připravit, že můžou být fronty u vstupu, pamatuju si třeba hodinová čekání u bazénu. V kombinaci s tím, že volná otevírací doba je třeba jen dvě hodiny se může snadno stát, že se člověk ani nestihne dostat dovnitř…

Mimochodem, do odkazu se ti přilepila tečka za větou, správně je http://www.prahasportovni.cz/tyden-sportu
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MELISSA: To zni dobre:) Dej vedet kdy zautocis na kluziste, rada bych se pridala, musim ale nekde splasit brusle, na prvni pohled to nevypada ze je tam pujcuji.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak když už to nevypadá s CTFkem, pojďte spálit vánoční cukroví na Týdnu sportu zdarma! Nabídka sportů je zde: http://www.prahasportovni.cz/tyden-sportu. Rozhodně zaútočím na bazén a kluziště, nicméně nabízejí i squash, lezeckou stěnu(!!!), či třeba beachvolejbal, kde je však třeba místo zarezervovat.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Na Štědrý den ráno se u nás taky ještě smaží a peče. A navíc to mám rádá, můžu uždibovat... :-) Tenhle víkend nemůžu, musím psát seminárku a dát v pondělí zápočet... :-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SHEPI: Jedině, pokud všem upečeš cukroví a budeme si tě moct ozdobit místo vánočního stromečku, jinak to nevidím... :(
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    můžu nejdrív 20.12. nejpozději 26., vůbec nemám problém udělat ctf na štědrý den ráno, když bude dost zájemců:)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    A já bych si i docela zaběhal .)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MIARLYN: No vidíš, je to tak. Díky za připomenutí.
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    18. má Pont soutěž v Praze a chystá se tam dost lidí, jen aby se s tím počítalo ;-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Zdravím, bando! Jen bych ráda upozornila, že pokud chceme dát něco před Vánoci, tak už se v podstatě nabízí jen víkend 17.-18.12. (za týden se pravděpodobně nic nezorganizuje a všední dny může nemnoho z našich řad). Tímto bych tedy ráda nadhodila do pléna otázku, zda ve zmíněném čase máte volno a zájem protáhnout své šunky. Pak můžeme podebatovat o tom, jakým konkrétním způsobem. ;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Já jsem pro tohle http://www.airsoft-arena.cz/ :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    Jej, koukám, že jsem tuhle příležitost nějak minula, doufám, že se bude zase něco podobného opakovat. :-) Jinak, laser tag jsem ještě nikdy nezažila. Mohli bysme dát nějaký předvánoční turnaj! :-)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    vazeni, paintball ma vyhodu v tom, ze je to hra verejna, takze tam nebudeme jen my, looseri, co kempi, ale i ti druzi, co nam daj pekne na prdel:) laser tag me neba, sorry.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Na paintball nemůžu, ráda bych si nějaké drobáky ponechala na vánoční dárky. Nebo na dárky pro sebe, to se ještě rozhodnu. :) Ale laser tag nezní špatně, Frael má bod. Nicméně pokud, tak až k večeru. Ideálně bych volila Galerii Nové Butovice. O:-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHEPI: já bych dal laser tag pac je levnejsi a tak nejak mi to prislo akcnejsi nez to kempeni v paintballu :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Vazeni cucaci, pochybny pokus o převrat v CTF vam opet nevysel, jak jsem ostatne jiz kdysi davno, pri zalozeni tohoto jedinecneho sportovniho odvetvi, ktere ma sve predchudce v rozlicnych pohybovych aktivitach, kondicnim behem pocinaje (a v nekterych pripadech i konce, ze peldricu), přes týmové hry typu házená a přehazovaná, oblíbenou hrou na šest a curlingem konce, predvidal.

Bando linejch emzaku, prestante si valet zadky, 23.11. nehlede na vase dlouhodobe plany, budoucnost a pocasi se pripojete ke mne a memu nemene slavnemu, dokonce mozna jeste slavnejsimu a zarucene existujicimu bratrankovi a pojdte si zahrat! Ja jsem pro paintball, protoze tam se min beha. Ale i ctf nezavrhuji a priori.

Vaya con dios, motherfuckers!
    podepsán: já
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam