• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MIARLYN: No vidíš, je to tak. Díky za připomenutí.
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    18. má Pont soutěž v Praze a chystá se tam dost lidí, jen aby se s tím počítalo ;-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Zdravím, bando! Jen bych ráda upozornila, že pokud chceme dát něco před Vánoci, tak už se v podstatě nabízí jen víkend 17.-18.12. (za týden se pravděpodobně nic nezorganizuje a všední dny může nemnoho z našich řad). Tímto bych tedy ráda nadhodila do pléna otázku, zda ve zmíněném čase máte volno a zájem protáhnout své šunky. Pak můžeme podebatovat o tom, jakým konkrétním způsobem. ;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Já jsem pro tohle http://www.airsoft-arena.cz/ :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    Jej, koukám, že jsem tuhle příležitost nějak minula, doufám, že se bude zase něco podobného opakovat. :-) Jinak, laser tag jsem ještě nikdy nezažila. Mohli bysme dát nějaký předvánoční turnaj! :-)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    vazeni, paintball ma vyhodu v tom, ze je to hra verejna, takze tam nebudeme jen my, looseri, co kempi, ale i ti druzi, co nam daj pekne na prdel:) laser tag me neba, sorry.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Na paintball nemůžu, ráda bych si nějaké drobáky ponechala na vánoční dárky. Nebo na dárky pro sebe, to se ještě rozhodnu. :) Ale laser tag nezní špatně, Frael má bod. Nicméně pokud, tak až k večeru. Ideálně bych volila Galerii Nové Butovice. O:-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHEPI: já bych dal laser tag pac je levnejsi a tak nejak mi to prislo akcnejsi nez to kempeni v paintballu :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Vazeni cucaci, pochybny pokus o převrat v CTF vam opet nevysel, jak jsem ostatne jiz kdysi davno, pri zalozeni tohoto jedinecneho sportovniho odvetvi, ktere ma sve predchudce v rozlicnych pohybovych aktivitach, kondicnim behem pocinaje (a v nekterych pripadech i konce, ze peldricu), přes týmové hry typu házená a přehazovaná, oblíbenou hrou na šest a curlingem konce, predvidal.

Bando linejch emzaku, prestante si valet zadky, 23.11. nehlede na vase dlouhodobe plany, budoucnost a pocasi se pripojete ke mne a memu nemene slavnemu, dokonce mozna jeste slavnejsimu a zarucene existujicimu bratrankovi a pojdte si zahrat! Ja jsem pro paintball, protoze tam se min beha. Ale i ctf nezavrhuji a priori.

Vaya con dios, motherfuckers!
    podepsán: já
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Chybí vám CTF? Už dlouho jste si nezhuntovali tělo? Přijďte ve čtvrtek 13.10. v 18:00 k Národnímu divadlu!
    Více informací zde: http://srazy.info/desir/1525
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    No, moc akčně to tady bohužel nevypadá, takže nedělní CTF se též konat nebude. Děkuji těm, kdo odpověděli. Snad příště!
    MADLA
    MADLA --- ---
    MAOREN: Díky za info. :-) Mám tam podobný problém s rodinnými záležitostmi, takže si taky nejsem jistá svou účastí.
    MADLA
    MADLA --- ---
    To vypadá, že se nás asi dost nesejde... Já bych v neděli mohla - tedy, jestli přežiju jednu sobotní slavnost, kde bych teoreticky mohla zkusit přemluvit více lidí...
    ZURG
    ZURG --- ---
    MAOREN: Tohle vypadá ovšem zajímavě =-)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    MELISSA: Jsem mimo Prahu.
    HELA
    HELA --- ---
    MELISSA: já nepřijdu, protože antibiotika a protože pokud budu aspoň trochu akceschopná, budu v terénu makat na magisterce:( škoda, zas bych si po dlouhé době CTF docela dala:)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: Pokud to bude vevnitř, nebo bude hezky, přijdu.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak tedy bando, šup šup, potřebovala bych vyjádření ohledně příští neděle (4.9.). Uděláme to jednoduše. Do čtvrtka nebudu online, takže 1.9. je deadline. Ideální by bylo, kdyby každý napsal přijdu/nepřijdu.
    A pro ty z vás, kteří snad nechtějí dorazit, protože jim bude chybět Shepiho charisma: Bos je pryč, myši by měly mít pré ;) Máme jedinečnou příležitost vyzkoušet si CTF jinak, třeba dokonce i promíchat týmy nebo počítat body bez pochybného handlování!!! Jsem skutečně tak troufalá? Ano, jsem TAK troufalá! Nepropásněte jedinečnou příležitost. ;)
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    MADLA: Tak byl vyhlasen termin. 1.-2.10. FBudalost je zde (momentalne asi nejaktualnejsi informace):
    https://www.facebook.com/event.php?eid=201688153227505&ref=notif¬if_t=event_invite
    Tym by mel mit 10-15 hracu. Nevim sama, jestli budu propustena z rodinnych zalezitosti, ale pokud se mi to povede, tak bych rada jela. Pripadne mohu oslovit kamarady, kteri uz tam byli, a mohli by nam doplnit tym, kdyby nas bylo malo (pokud nebudou zakladat vlastni).
    4.9. by teoreticky mohl byt i kratky nacvik a ukazka pravidel, pokud tedy nehrajete podle stejnych, coz nevim...
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: U mě zatím dobré.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam