• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    HELA
    HELA --- ---
    a kruci, já jsem zrovna nachcípaná:( a to jsem si říkala, že bych zas někdy ctfko dala:) ale pokud někdy vyjde termín na jedno z těch vzácných období, kdy jsem ok, tak přijdu a můžu se pokusit nalákat i přítele:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Mám spoustu práce, ale stejnak bych si někdy odpo šla provětrat hlavu do Prokopáku. Tak když to bude vypadat nadějně, asi se přidám.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    CO CTF NEDELE 6.5., 13:00 SRAZ VELKÁ OHRADA. KDYŽ NÁS BUDE ALESPON 8, PLATÍ TO.

prvý!:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Nešťastné je, že je nás tento víkend hafo v řiti. Rozuměj v Mostě. Hafo = Já, Madla, Peldric, Frael, Shuniik, Miarlyn.
    Nicméně neděle (odpoledne) by jít mohla, i když samozřejmě nemůžu mluvit za ostatní.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Jo, tenhle víkend bych byl docela pro. V sobotu, nejlíp.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Jak to dopadlo? Uskutečnilo se nakonec něco? Mně to nějak úplně minulo. Co to takhle přesunout na další termín? :-)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MELISSA: Aha, diky:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    LAQHREN: Nezmizela, jen musíš kliknout na hlášku o neměnnosti záhlaví, pak se vše zase zjeví.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    sakra, zmizela anketa driv nez jsem ji stihla:D Tak ja muzu nejspis oba dny.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    SHEPI: Ja bych rada, ale jsem s otaznikem, jsem nachcipana, ale do soboty nebo nedele by to melo byt dobre:) ale jedine jestli bude hodne pekne:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Děcka, co takhle tento vikend 25.3., venokvni CTF - kdyz bude hezky. Pistolky na vodu, tradicni munice, destniky, a tak dale a tak dale. Predbezne se hlaste do ankety, at vidim jaky by byl zajem.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    PAINTBALL

8.1. 13:00 na Zličíně. www.hrabarev.cz > veřejné akce
    Jdu s bratrancem a kamarády, kdokoliv se rád přidá je srdečně vítán. jen mi dejte vědět.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    KOMPAS: No jo, vidíš to, děkuji.
    Jinak do bazénů zásadně ráno. Třeba na Silvestra Strahov od osmi podle mě není marný. ;D
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    MELISSA: Týden sportu zdarma je rozhodně dobrá akce, byl jsem několikrát a bylo to fajn. Je to dobré třeba když je člověk zvědavý a chce vyzkoušet nová neznámá sportoviště bez toho, aby platil drahý vstup.

Jen je třeba se připravit, že můžou být fronty u vstupu, pamatuju si třeba hodinová čekání u bazénu. V kombinaci s tím, že volná otevírací doba je třeba jen dvě hodiny se může snadno stát, že se člověk ani nestihne dostat dovnitř…

Mimochodem, do odkazu se ti přilepila tečka za větou, správně je http://www.prahasportovni.cz/tyden-sportu
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MELISSA: To zni dobre:) Dej vedet kdy zautocis na kluziste, rada bych se pridala, musim ale nekde splasit brusle, na prvni pohled to nevypada ze je tam pujcuji.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak když už to nevypadá s CTFkem, pojďte spálit vánoční cukroví na Týdnu sportu zdarma! Nabídka sportů je zde: http://www.prahasportovni.cz/tyden-sportu. Rozhodně zaútočím na bazén a kluziště, nicméně nabízejí i squash, lezeckou stěnu(!!!), či třeba beachvolejbal, kde je však třeba místo zarezervovat.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Na Štědrý den ráno se u nás taky ještě smaží a peče. A navíc to mám rádá, můžu uždibovat... :-) Tenhle víkend nemůžu, musím psát seminárku a dát v pondělí zápočet... :-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SHEPI: Jedině, pokud všem upečeš cukroví a budeme si tě moct ozdobit místo vánočního stromečku, jinak to nevidím... :(
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    můžu nejdrív 20.12. nejpozději 26., vůbec nemám problém udělat ctf na štědrý den ráno, když bude dost zájemců:)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    A já bych si i docela zaběhal .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam