• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Hele tak ja teda jako puvodne nechtel, pac nebudu mit po statnicich, ale kdyz je tam ta maska gorily ...tak se uvidime
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ja bych se na ty gorily i pridal, ale nejsem moc vytrvalec, takže mi všici určitě utečete :)

A vůbec zkusím nabrat nějaké tlusté kamarády, at do toho jdou taky :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADLA: Ja se z Francie vratim az 16.6 :(

ISLINGTON: Hlavne uz nesezenes Collectors edici kde je soska Diabla ktery ma v cele soulstone (soulstone = fungujici flashka s Diablem II ve tvaru soulstone)

Jinak to nebyla spatna hra, skoda ze nejde parit na firemnim notasu.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    JEZZEK: A pro odvážlivce na bruslích!! Na těch kočičích hlavách, to by bylo! :)
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Varianta pro srabiky je jet na kolobezce. Loni jsem to z velkeho nadseni z nove kolobezky takhle jel, ale zas to pak neni moc challange...
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MADLA: Já jednou stejnou trasu běžela za tmy na podpatcích, nicméně víme, co se říká o opilcově štěstí... :D Fakt bych šla, ale budu to vědět asi hodně těsně před tím a vějíře mají přednost, páč na ty už jsem registrovaná dlouho.
    MADLA
    MADLA --- ---
    MELISSA: Ok, na datu se ještě dohodneme - jak můžou ostatní? Jinak, "šourala za vámi" neberu - vůbec nemám kondici, takže budu jen doufat, že trasa 5 km z Pražského hradu z kopce bude únosná i tak. :-D
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    15. ok, 8. ještě lepší, ale mělo by to jít. ;)
    Ty gorily vypadají dobře, ale ten den jsem se přihlásila na trénink s ohnivými vějíři, takže asi budu zaneprázdněná pokusy se nezapálit/uhasit. Nicméně možná odpadne, a to bych se pak k vám rozhodně přidala (rozumějte šourala bych se za vámi :) ).
    MADLA
    MADLA --- ---
    JEZZEK: Jéé! Tak to si mi udělal radost! Mám stejný názor, gorilí maska mě naprosto dostala! :-) Už jsem registrovaná! :-)
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    MADLA: Loni jsem byl a je to super! A vzhledem k tomu, ze clovek za registraci dostane gorili masku (spousta vyuziti na jine akce :), hezky tricko, vstupenku do ZOO a super zazitek, tak tech 500 mi prijde uplne v pohode.

Ja bych se rozhodne pridal, uz budu mit po statnicich, takze idealni akce na vikend.
    MADLA
    MADLA --- ---
    A pro ty, kterým se nechce dávat startovné na běhu pro gorily - come on, nápad se mi líbí a ochutnávka banánů ještě víc - tak je tu ještě jedna akce 23.6. Pomáhej pohybem, kde mají být bezplatné turnaje pro děti i dospělé v různých sportech. Také se tam odehrává sbírka na nějaké sportovní potřeby pro děti z hematologie a onkologie, ale to je samozřejmě vedlejší. :-D

www.radostvpohybu.cz
    MADLA
    MADLA --- ---
    Takže třeba 15.6.?
    Taky bych chtěla vyzkoušet paintball směrem k Berounu, poblíž máme chatu, je ostuda, že jsem tam ještě nebyla... :-)
    Jinak, přišla jsem na jednu super akci! Teda, samozřejmě nečekámnečekám, že to předčí Falcovo Diablo, každopádně i tak do toho jdu. ;-)
    www.behprogorily.cz
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    FALCO: Do to do tý doby dohraješ, a jestli ne, tak to za to nestálo. :P
    ISLINGTON: Výborně, můžeš si svou frustraci léčit na CTF! Beru to jako ano. ;)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    FALCO: "DOČASNĚ VYPRODÁNO!!!" - BITCH!, grrr...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to jsem na vas zvedavej, decka. hura do toho:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADLA: diablo III released = zadny volny den
    MADLA
    MADLA --- ---
    MELISSA: Hehe, trochu bláznivě jsem si zkoušky dala víc k sobě, abych pak měla místo 3 měsíců volna 4. :-) Doufám, že toho nebudu litovat. :-D
    Každopádně, vadí někomu všední den nebo se zaměříme jen na pátky, víkendy?
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MADLA: Po zkouškách? Chápu to správně, že budeš mít začátkem června PO zkouškách? Divný. :) Já bych mohla v rozmezí 8.6. - 15.6., pak po MÝCH zkouškách, tedy po 22.6., no a pak určitě v září... :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: Za mě dobré.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Sákriš, koukám se nějak na ten nyx pozdě... :-) Co takhle termín po 8.6.? Po zkouškách? Nějaké návrhy? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam