• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    CTF 2017: New Hope
    http://doodle.com/poll/rurggnmuvyd37b22

Neděle na Balkáně.
    Konkrétní časy se budou měnit podle toho, kdy to definitivně potvrdíme => v okamžiku, kdy dosáhneme aspoň 10 hrajících (shepi nehraje, ten jen okouní).

22.1. v rozmezí 14:00 -17.30
    05.2. v rozmezi 08.00 - 11.30 a 14:00 - 17:30
    12.2. v rozmezi 08.00 - 11.30 a 14:00 - 17:30
    rozbalit záhlaví
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADLA: Ja se z Francie vratim az 16.6 :(

ISLINGTON: Hlavne uz nesezenes Collectors edici kde je soska Diabla ktery ma v cele soulstone (soulstone = fungujici flashka s Diablem II ve tvaru soulstone)

Jinak to nebyla spatna hra, skoda ze nejde parit na firemnim notasu.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    FALCO: Do to do tý doby dohraješ, a jestli ne, tak to za to nestálo. :P
    ISLINGTON: Výborně, můžeš si svou frustraci léčit na CTF! Beru to jako ano. ;)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    FALCO: "DOČASNĚ VYPRODÁNO!!!" - BITCH!, grrr...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to jsem na vas zvedavej, decka. hura do toho:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADLA: diablo III released = zadny volny den
    MADLA
    MADLA --- ---
    MELISSA: Hehe, trochu bláznivě jsem si zkoušky dala víc k sobě, abych pak měla místo 3 měsíců volna 4. :-) Doufám, že toho nebudu litovat. :-D
    Každopádně, vadí někomu všední den nebo se zaměříme jen na pátky, víkendy?
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MADLA: Po zkouškách? Chápu to správně, že budeš mít začátkem června PO zkouškách? Divný. :) Já bych mohla v rozmezí 8.6. - 15.6., pak po MÝCH zkouškách, tedy po 22.6., no a pak určitě v září... :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: Za mě dobré.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Sákriš, koukám se nějak na ten nyx pozdě... :-) Co takhle termín po 8.6.? Po zkouškách? Nějaké návrhy? :-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Mám před zkouškou a navíc má pršet. Kdyby to bylo mezi 9. a 20., tak bych asi šel.
    HELA
    HELA --- ---
    a kruci, já jsem zrovna nachcípaná:( a to jsem si říkala, že bych zas někdy ctfko dala:) ale pokud někdy vyjde termín na jedno z těch vzácných období, kdy jsem ok, tak přijdu a můžu se pokusit nalákat i přítele:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Mám spoustu práce, ale stejnak bych si někdy odpo šla provětrat hlavu do Prokopáku. Tak když to bude vypadat nadějně, asi se přidám.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    CO CTF NEDELE 6.5., 13:00 SRAZ VELKÁ OHRADA. KDYŽ NÁS BUDE ALESPON 8, PLATÍ TO.

prvý!:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Nešťastné je, že je nás tento víkend hafo v řiti. Rozuměj v Mostě. Hafo = Já, Madla, Peldric, Frael, Shuniik, Miarlyn.
    Nicméně neděle (odpoledne) by jít mohla, i když samozřejmě nemůžu mluvit za ostatní.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Jo, tenhle víkend bych byl docela pro. V sobotu, nejlíp.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Jak to dopadlo? Uskutečnilo se nakonec něco? Mně to nějak úplně minulo. Co to takhle přesunout na další termín? :-)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MELISSA: Aha, diky:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    LAQHREN: Nezmizela, jen musíš kliknout na hlášku o neměnnosti záhlaví, pak se vše zase zjeví.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    sakra, zmizela anketa driv nez jsem ji stihla:D Tak ja muzu nejspis oba dny.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    SHEPI: Ja bych rada, ale jsem s otaznikem, jsem nachcipana, ale do soboty nebo nedele by to melo byt dobre:) ale jedine jestli bude hodne pekne:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Děcka, co takhle tento vikend 25.3., venokvni CTF - kdyz bude hezky. Pistolky na vodu, tradicni munice, destniky, a tak dale a tak dale. Predbezne se hlaste do ankety, at vidim jaky by byl zajem.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    PAINTBALL

8.1. 13:00 na Zličíně. www.hrabarev.cz > veřejné akce
    Jdu s bratrancem a kamarády, kdokoliv se rád přidá je srdečně vítán. jen mi dejte vědět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam