• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    ja jsem zrovna cely vikend 23–24 pryc
    co ostatni lemry, ktere nehlasovaly?
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Pomůže-li tato informace něčemu, můžu i 24.6. Ve skutečnosti mám být 23.6. pryč, nechápu tedy úplně, jak zároveň můžu být na CTF, ale zřejmě jsem měla nějaký ďábelský plán, nebo jsem tu druhou akci zrušila... nebo jsem se překlikla. :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Koukam, ze Shunik hlasovani rozsekl, cili CTF nikdy je jasne vitezne reseni:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Zatim malo, jeste nekoho zlanarte

Princess Chelsea - The Cigarette Duet - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=4TV_128Fz2g
    FALCO
    FALCO --- ---
    ja chtel taky ale nechtelo me to nechat, a pak jsem zahlasoval pro blby datum :D
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: Ale to byli akorát Frael a Shepi... zhrzení gangstas a vůbec podivíni :P
    MADLA
    MADLA --- ---
    Možnost "nikdy" mi přišla vtipná... až do tý doby, co jsem zjistila, že to opravdu někdo zahlasoval... :-D
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    viz anketa v záhlaví
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MADLA: Ja chci taky! a 17. je workshop na kterem chci byt.. Co dalsi vikend?
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: 17.6. mám seminář, takže bych nebyl.
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADLA: ajaj, slysel neco o zpozdeni letu z Marseille o den :D. Asi by se neco dalo podniknou.
    MADLA
    MADLA --- ---
    Mám bohužel (pro mě) špatnou zprávu, ohledně zítřejšího gorilího běhu - trhali mi zub a mám zákaz sportování.
    Né, že bych je plánovala poslouchat doslova, ale jelikož zoubek stále zlobí, nebudu se hnát. Škoda, že mi všechny ty zákazy neřekli dřív, to bych si tam ten zub radši nechala. ;-)
    Takže... Já se budu držet vzadu s panem Urbanem, který se rozhodl přidat a uvidíme se pořádně asi až v cíli. Mrzí mě to, ale těším se, jak vás budu fotit na stupínku vítězů. ;-)
    A co tedy CTF přesunout na neděli 17.6.? To by už musel Falco vymyslet jinou výmluvu než služební cestu... :-D
    HELA
    HELA --- ---
    MADLA: k CTF, v pátek 15.6. zrovna nemůžu, ale víkend 16.-17. nebo ten potom by to šlo.
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Nevím jak moc je potřeba registrace dopředu nebo jestli se dá registrovat na místě, ale já už jsem se přes net zaregistroval.
    Tak doufám, že se tam zítra potkáme v hojném počtu.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    MELISSA: Tak já mám ten workshop, takže se nemůžu gorilit. Dobrou zprávou je, že díky deštivému počasí se dost pravděpodobně neupálím, a tak se možná ještě někdy shledáme!! ;)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Hele tak ja teda jako puvodne nechtel, pac nebudu mit po statnicich, ale kdyz je tam ta maska gorily ...tak se uvidime
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ja bych se na ty gorily i pridal, ale nejsem moc vytrvalec, takže mi všici určitě utečete :)

A vůbec zkusím nabrat nějaké tlusté kamarády, at do toho jdou taky :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADLA: Ja se z Francie vratim az 16.6 :(

ISLINGTON: Hlavne uz nesezenes Collectors edici kde je soska Diabla ktery ma v cele soulstone (soulstone = fungujici flashka s Diablem II ve tvaru soulstone)

Jinak to nebyla spatna hra, skoda ze nejde parit na firemnim notasu.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    JEZZEK: A pro odvážlivce na bruslích!! Na těch kočičích hlavách, to by bylo! :)
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Varianta pro srabiky je jet na kolobezce. Loni jsem to z velkeho nadseni z nove kolobezky takhle jel, ale zas to pak neni moc challange...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam