• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MADLA
    MADLA --- ---
    Hehe, takže termín od nevidim do nevidim... :-) Zkusíme mezitím spáchat alespoň o něco méně náročnější akci jako aquapark a případně si dáme vědět. :-) Ty, co potřebují namotivovat můžou hrát hru - kdo utopí více členů z Gangstazz. ;-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    A zítra tedy nikdo nic? A vy, co jste se přihlásili, nechcete se přidat k mé akci zvané "Shoď tři* kila nabraná za zkouškové?" :D Můj plán** obsahuje ranní běh v Prokopáku, odpolední plavání a víno za odměnu. A možná bruslení. Nejlépe po víně. :) Můžete se přidat ke kterékoliv části, stačí brnknout.

*Dosaďte podle sebe
    ** Změna plánu vyhrazena
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Vidite, vidite. Priste uprimne zakliknete realnou moznost = "Nikdy" a nemystifikujte:)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Já přebíjím winchesterovku a vyčkávám, jak se situace vyvrbí. Pokud to půjde, rád se přizpůsobím, což mi většinou docela jde...
    HELA
    HELA --- ---
    já asi rozšířím řady dezertérů, mám v háji záda, a pokud se to do víkendu výrazně nezlepší, tak taky nebudu moct:( Jak psala Laqhren, když už se to posouvalo, co to posunout ještě, třeba někam mezi FFko a kempy nebo prostě o prázdninách?;)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Tak ja nakonec 23. nemuzu, 24. mozna taky ne a vecer urcite ne, tak co to udelat v cervenci v 2. pulce nebo srpnu:D? Treba se nekdy i dohodnem:D
    MADLA
    MADLA --- ---
    Omlouvám se, já jsem nakonec taky víkend 22.-24. pryč, takže jedině 24. večer nebo 30.6. s tím, že by se ještě pár lidí muselo sehnat - což by snad šlo... :-)

ISLAND??!! WOW.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Polarni vypravo, nazdar! Timto hlasim, ze mame nekolik volnych mist (všechny) v letosni expedici na (skoro) severni pol.

MTB ISLAND 1.-8.8. 2012

Zpáteční letenka 4tis, celkové náklady vč dopravy nepřesáhnou 20 tis - a to jsem zapocetl i expedici se zarucenym spatrenim velryb + nadbytecnou zasobu cinskych polevek:) Je tam tak 5-10 C, spime ve spacaku (nebo vubec, nebude tam noc), jezdime na kole, po vlastni ose (rozumej nekde uplne jinde) ale na telefonu bude jeep pro pohotovostni pripady. Vic pošta.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Ja, nehlasujici lemra, 23. pracuju, 24. rodinna oslava. Ale ona to zdatne zorganizuje mladsi generace, no problemo:)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    ja jsem zrovna cely vikend 23–24 pryc
    co ostatni lemry, ktere nehlasovaly?
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Pomůže-li tato informace něčemu, můžu i 24.6. Ve skutečnosti mám být 23.6. pryč, nechápu tedy úplně, jak zároveň můžu být na CTF, ale zřejmě jsem měla nějaký ďábelský plán, nebo jsem tu druhou akci zrušila... nebo jsem se překlikla. :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Koukam, ze Shunik hlasovani rozsekl, cili CTF nikdy je jasne vitezne reseni:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Zatim malo, jeste nekoho zlanarte

Princess Chelsea - The Cigarette Duet - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=4TV_128Fz2g
    FALCO
    FALCO --- ---
    ja chtel taky ale nechtelo me to nechat, a pak jsem zahlasoval pro blby datum :D
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: Ale to byli akorát Frael a Shepi... zhrzení gangstas a vůbec podivíni :P
    MADLA
    MADLA --- ---
    Možnost "nikdy" mi přišla vtipná... až do tý doby, co jsem zjistila, že to opravdu někdo zahlasoval... :-D
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    viz anketa v záhlaví
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    MADLA: Ja chci taky! a 17. je workshop na kterem chci byt.. Co dalsi vikend?
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: 17.6. mám seminář, takže bych nebyl.
    FALCO
    FALCO --- ---
    MADLA: ajaj, slysel neco o zpozdeni letu z Marseille o den :D. Asi by se neco dalo podniknou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam