• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpermakulturni zahrady, zemědělství a tak... aneb upadající kult Přemka Podlahy
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    IRO: Salvia austriaca má přízemní listy přitsklé k zemi, což na fotce vůbec nevypadá. Ale jestli je to opravdu ona, pak gratuluju.
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    THEO_PHIL: Artiplex hortensis var. Rubra, cili lebeda zahradní cervena, je to vlastne merlikovita, cili pribuzna spenatu a takto se da i pouzit, vyhodou je ze se sama vysemenuje takze je takova bezudrzbova, a vypada hezky, kor kdyz pres ni zapada slunko, to se uplne rozsviti do cervena, taky jidlo do ktereho ji pridas zabarvi podobne jak cervena repa, a IMHO bych rekl ze bude plna antokyanu takze i zdrava
    SCHWEPZ: slusna plantaz :)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Moje víkendová "rescue" akce - odhalení dýní hokaido :)

Před:

Po:

KUATO
    KUATO --- ---
    FAKEQUAKE: my to pridavame do salatu nebo na chleba jako zelene na posypani. bastit to nemusis, stejne jako nemusis bastit salat nebo mrkev. treba Kvasnevskeho dieta se pratele sklada pouze z masite potravy! maximalne se da tolerovat kus chleba - pac zrat holy spek zvladne malokdo :o)).
    FAKEQUAKE
    FAKEQUAKE --- ---
    KUATO: takze uz to mam bastit jo? listy maj tak 5 cm
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jinak co se týče toho ideálu nezasahování a "let it go, let it flow" ideálu, který v tom článku oslavují, tak jeho stoupenci by se jim měli řídit poctivě a zemřít hlady, protože tím ho dotáhnou k dokonalosti....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    SELECTOR_IX: protože mě ten příspěvek o těch slimácích příjde jako stejnej new-age rádobyduchovní blábol jako ty promluvy, které jsou v tom mixu...nechápu, proč by mělo pisatelovu zahrádku zajímat, co si o ní ve svých dobrotivých myšlenkách a vizích myslí nebo představuje a proč by se podle toho měla řídit :-)
    THEO_PHIL
    THEO_PHIL --- ---
    DENDROBATA: Co je to fialovy, kvuli cemu tam (asi) mas ten provaz?
    KUATO
    KUATO --- ---
    FAKEQUAKE: no to ne, polnicek je drobna rostlina. aby mel listy jako salat, to asi ani kdybys ho zasadil do hnoje :o).
    FAKEQUAKE
    FAKEQUAKE --- ---
    prosim vas, jak velky listy ma polnicek vhodnej na sklizen? ty moje maji zatim takovy maly listky, jsem si myslel ze to bude mit listy treba jako salat
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DENDROBATA: nejspis bodlak obecny, bodlak na 100%. Je od tebe hezke, ze ho necháváš:)
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    a par fotek z naseho dvorecku

DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    a todle se mi objevil v kvetinaci, uz je to tam druhym rokem

DENDROBATA
    DENDROBATA --- ---
    poznavaci dotaz, takovej bodlak co roste u zdi uz ma pres 2m :) ale je pekny tak ho nechavam

IRO
    IRO --- ---
    tak to první mi přijde jako šalvěj rakouská, co jsem vyhledal a to druhé buď jako řepka nebo jako brokolice :) díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam