co se týče toho politickýho článku o včelách v lidovkách...se zase objevil jeden extremproti chytrolín co bude spekulovat jen aby obhájil svoje utkvělý scestný představy,včelařím 12 let(12 zima) a s KUATO souhlas , a vubec...
třeba jen ta blba kyselina mravenčí je téměř naprosto v každém organickém materiálu ,no nic a navíc s odpařuje z materie...,používám ji 12 let ,aplikace vlastní,kdy jsem to tehdá nastudoval z odborných včelařských překladů,které jdou zapůjčit v knihovně ČSV ,kdyby bylo cokoliv víc přirozený ,víc eko bio a buhví co, tak bych to těch 12 let používal,no nebo bych ty včely neměl,protože jsem jsem to zkusil a považuje ty pokusy za neudržitelné
zajmalo by mě jak ten náš med dostane z těch pláství až mu to zkrystalizuje,doporučil bych zakoupit vynález pana Hrušky zvaný medomet a vyzkoušet to,.., To asi E!E
vzhledem k tomu že jsem se setkal s kříženci včely černé ,no na takové setkání je potřeba mít vhodný skafandr,počítat s tím že na dohled od těchto včel může nastat fatální útok na všechno co dýchá,v létě jsou v síle jak ty moje po zimě a ten med jedli jen králové protože když ho tam měli půlku nechat ,tak těch pár kilo to bylo sláva Tak to NEE
každej kdo tohle má je včelař Bastard -kurví geny všem okolo- bastardizuje ,všem co chtěj ke včelám v kraťasách ,ukázat je komukoliv i dětem,mít je i v zástavbě,mít med,mít klid pro včelařinu a nakonec klid i pro ně samotné ,kurví i život alergikům ....zpátečnicky!!
.... Punk je jinde....