KAIRRA: hele když už narážíš na ty tripy do pití, tak o víkendu jsem podobnou psychedelickou seanci v přírodě absolvoval a rozhodně to rozšíří obzory ;) akorát jsem pak byl zklamanej z mého téměř 20-ti letého úsilí na vlastním pozemku, protože jsem pochopil, že tak krásně jako příroda sama to nikdy udělat nemůžu...prostě když se člověk vrátí z procházky z místa, kde je příroda poněchána svému osudu více než půl stolení (CHKO 1, správně by tam člověk bez povolení neměl ani chodit) a pak ten přírodně přírodní dizajn porovná s plody své práce, tak zjistí, že se kráse a rozmanitosti toho, co příroda sama vytvoří může pouze pokušet přibližovat, ale nikdy to nedotáhne do stejné dokonalosti (možná za 50 let změním názor, až mi všechno na pozemku trochu zestárne, doroste a rozmnoží se i do širého okolí)
KAREN: "iluze o zdravém ryzím vesnickém člověku" tak to je bohužel jenom iluze, spousta lisí na vesnici jsou hrozný prasata a chovaj se někdy i hůř než lidi z města, například se skoro v každý vsi najde nějakej blbec co pálí plasty a podobný bordely, taky mě dostávaj hlášky typu "proč bych měl třídit odpad, když za svoz platím 3000,-kč ročně, ať to za mě někdo roztřídí na skládce", o házení rostliného odpadu do popelnice na vsi !!! ani nemluvě...většina vesnických pivařů raději sedí doma u televize nebo v hospodě, než aby šli na procházku do lesa nebo tvořit nějaký jiný hodnoty...holt tak to je a nezbýva než se s tím smířit, nebo můžete nasednout s Darjeelem do auta a přijet na návštěvu ke mně k rybníkům a pokecáme :)
Upřímě závidím všem, co jsou teť na vsi a můžou jít neco tvořit ven, tak ať vám to jde pěkně od ruky!