PALEONTOLOG: Hurááááá, konečně vím co to mám v záhonu, čumím na to od chvíle kdy proutek půl metru vysoký udělal květ (hrst kvítků) a já si pořád říkám: k čertu, proč bych množila aronii když je krásná a tam kde je je jí dobře, co to sakra je? Co jsem to tam dala a kdy?? Proč je to v tak velkém volném prostoru a kde to má cedulku???? Ty mi vždycky uletí...… Hurá, on je to velkoplodý HLOH - díky za zatřesení mozkem aby se mi rozsvítilo :_)))))))))))))))))))))))))))))))
A to jsem v půli týdne vylezla na kopec na konec sadu a oňuchávala tam s velkou radostí kvetoucí hloh, který !sestoupil z hor" a mám jej hurá po ruce a nemusím šplhat kilometr k jeho hnízdu u rozhledny a přesto ani v tu chvíli mi nedošlo CO mám dole v záhoně...………….
Dnes sadím poslední brambory, první už jsou nakopčené, už na nich byly i mandelinčí vajíčka grr, další dva záhony mají rostliny zhruba 10 a 20 cm. Ty první totiž chtěly hodně péče - ráno odkrýt, zalít, zastínit proti odparu, večer zakrýt aby jim bylo teplo, proto je nesadím všechny naráz...………………..