Ahoj, neni to primarne sem, ale treba v tehle kruzich nekdo zna nekoho, kdo je v dobrodruzne casti zivota a potka se to.
Preposilam od kamarqdky, klidne poste mne, i tipy, kam to jeste postnout.
Bydlíme na okraji Prahy v mini "DIY" nízkonákladovém domku. Máme 300m2 zahrady, která doteď sloužila jako komunitní setkávací místo a trochu jako hospoda. V tomhle módu jsme si na ní užili skvělá léta, nicméně tato dekáda končí, nám přibyl potomek a touha po funkční, plodící zahradě. Zároveň nás v brzké době čeká navrhování a realizace rodového statku na našem hektaru v bílých karpatech a tak se potřebujem trochu rozcvičit už teď a tady.
Nabízíme romantickou ložnici v krásném koutku zahrady u potoka, zázemí našeho domu (sprcha, kuchyň), sdílení našich letitých zkušeností s "alternativním způsobem života" i našich stavařských know how.
Požadujeme totální zapálení pro permakulturu, ochotu posunout si hranice komfortu, sdílení zkušeností se zakládáním zahrady a pomoc s vlastní realizací. V reálu to vidím na dvě hoďky práce denně. Umím si představit, že si dotyčný zvládne střihnout nějaké dny na brigádce v praze a pak třeba den a půl v kuse věnuje zahradě. Já jsem na mateřské, takže stále k dispozici a miluju práci v zahradě, jen se mi s malým dítětem nedaří najít čas a motivaci, takže potřebuju parťáka - to jen na vysvětlenou, že si nepředstavuju model "zadavatel X dělník". Zároveň nezvládnu spolupracovat s romantickou duší, která sice cítí vibrace a magnetický pole, ale pak se budu bát jí půjčit krumpáč, nedej bože nějaké sofistikovanější nářadí.
Věřím, že tak jako já jsem před lety při odchodu do lesa potřebovala dávku inspirace, odvahy posunout hranice vlastního komfortu a zkušenost, že "to jde i jinak", tak teď někde v prostoru přešlapuje člověk, který také čeká na nakopnutí a příležitost...
Budu moc ráda za sdílení a šíření mé exkluzivní nabídky 😉 a ochotně zodpovím jakékoli doplňující info.
Bára z Draháňského údolí