• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    MUFLONEK: Infinit ve Vrsovicich? nahod taky link..:)
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    MOSQUITO: enmas enjakej link na tu saunu? nahod adresu at tam muze nekdo dalsi trefit;-)
    MOSQUITO
    MOSQUITO --- ---
    VASUCEK: tak nakonec jsem Lhotku minul, ale objevil jsem docela fajn saunku v Ostrave (nekde Poruby, myslim)..Sauna "Smycka"...z celeho rodinneho domu udelana sauna a barenem venku a velkou odpocivarnou v podkrovi....fajn to bylo..:)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tak jsem zkusila nový Infinit ve Vysočanech - byla jsem pozvaná - a bylo to super.o) Po sauně jsme si dali vířivku.o) Jediné, co je škoda, že tam není ochlazovací bazének.o) Na rande ve dvou je to ale příjemné moc.o)
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    MOSQUITO: Já byl v K.Lhotce tak 10 let zpět. Takže o moc čerstvější to nebude ;) dej pak info. Mám to tam kousek.
    MOSQUITO
    MOSQUITO --- ---
    zitra budu projizdet pres Komorni Lhotku (Frydecko-Mistecko), tak me napada to tam zkusit okouknout, jestli je to tam stejne utulne jako asi tak pred vic jak 15-ti lety...kua to to leti...:)

    mate nekdo cerstvejsi info o stavu nez je ma moje pamet?..:))
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    a kdyz jsem u toho tak co použivate za drbatka v saune a jak jste s nima spokojeny? ja mam potrebu nejake vyzkouset ale jeste nevim
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    Tak, co byste rekli na to, trochu to tu se saunama zprehlednit?:)

    Navrhujte sem sauny ktere osobne znate, lehce je popiste, ohodnotne a dejte na ne link nebo jejich adresu..

    Setridim to vse na nastenku at se to tu trochu rozvine;-)
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    Mno, docela dobra spolecna sauna s bazenkem je ve Finske ulici.. ale nebyl jsem tam snad od brezna... tak nevim jak je to tam aktualne:)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    JAMES_DICK: muzes hodit odkaz?
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    LISTIKUS: ja chodim do contiku. maj tam taky vune a relaxacni salonek,kde poustej zvuky dzungle :)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    JAMES_DICK: krom jsem si rikal ze bych taky zkusil jinou. Byl jsem na Slovensku v Tatrach v jednom hotylku kde maji mekolik saun od suchych az po ty mokre =o) a infra.....moc se mi tam libilo, skode ze to je jen tak daleko, hlavne odpocivarna vypadalo fakt solidne,,,,, lezelo se tam na vyhrejvávaných lehatkach a strikali tam nejakou vuni a hrala tam hudba....fakt dobra relaxace.... mylsim ze se to jemnovalo Permon´s paradise nebo tak nejak....a tam meli finskou ktera byla fakt tepla, ale kolik stupnu to netusim
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    JAMES_DICK: a kde?
    no ja za to nemuzu, ale teplomer ktery je nahore to tak nejak ukazuje.....ale urcite nad 95 jsme tam nikdy nevidel.....ale nesleduju to pravidelne.
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    LISTIKUS: to je ale dost malo stupnu mi prijde.jsem zvyklej tak na 105 a horni sedacky :)
    KVJETINKA
    KVJETINKA --- ---
    LISTIKUS: diky za vycerpavajici info, pujdu to nekdy vyzkouset.. :)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    KVJETINKA: tak v Ymce jsou stredy pro slecny jinak je to smisene...normalne tam maj do pul destate krom vikednu kdy je to do pul devate. Jedna odpocivarna, kde jsou drevene lehatka s dekama, takova stedni finska sauna, a bazenek, ted docela ledovej, vedle bazenku se da taky lezet na drevenych lavacich, nebo sedet. Myslim ze cistota jde, ale nekdy se na to vykaslou, treba dneska u sprch byl chomac vlasu u odpadu, coz nevypada nijak vabne. Jinak sauna je tak vyhrejvana kolem 85 az 90 stupnu, dle toho kolik lidi tam je a jak moc se tam pendluje. Ale da se regulovat, dole pod drevenejma sedackama je vetrani, ktere se na otevrit nebo uzavrit. Celkove tam moc lidi neni, ale kdyz je pech a sejde se tam tak tri ci ctyri pary tak uz je to moc. Porad se lita ven a clovek se dle me moc neprohreje. Ale chodim tam tak jednou do tydne a to ze je sauna plna se mi stane tak jednou do mesice a pul. Je mozne si tam za poplatek myslim 50 kc pujcit rucnik a prosteradlo jinak cena, ja mam kontokartu, je 1,40 za min plus 15 min zdarma na prevleceni. Maji tam i Eukaluptovou malou saunicku, ale ta je zrejme jen na objednani, nikdy jsme ji nevidel v provozu a je tak pro 2 lidi....
    KVJETINKA
    KVJETINKA --- ---
    LISTIKUS: no ja nevim jak ted.. ja tam od leta nebyla, jelikoz jsem se ted musela chvili temhle spolecnejm zalezitostem vyhybat.. kazdopadne v axe se mi to docela libilo.. ve spolecny/pansky je i krome normalni infra sauna a para.. a ta damska je takova mensi, myslim ze jsem ta zahledla take infra saunu, ale ted bych za to ruku do ohne nedala :))
    a jak je to v Ymce? resime kam zitra :))
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    a chtel jsem se jeste zeptat kdo co pouzivate za vecicky pri saunovani aby se vam lip prokrvila kuze?
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    KVJETINKA: jee tak na to jsem se chtel zeptat jake to je v Axe. Chodim do Ymci a rikal jsem si ze bych zkusil i neco jineho....jen se mi zdalo ze v Axe to bude nacpane.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam