• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    XBOBIKX: hned vpravo za dvermi :)
    XBOBIKX
    XBOBIKX --- ---
    V AXE je v odpocivarne telefon ? To jsem si nejak nevsimnul...
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    XBOBIKX: tam je telefon, kterym si zavolas na recepci..
    XBOBIKX
    XBOBIKX --- ---
    squzza> luxusni v socialnim provedeni ? `:] vyznam tohodle spojeni mi nejak unika ... No tak si asi udelam obrazek sam a zajdu zas jenou na slavii. V axe mi totiz docela schazi obcerstveni primo v odpocivarne
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    mmmm to nechci, nemam zadny po ruce... ikdyz by to tam bylo nepochybne lepci...

ikdyz jako jak rikam, ta slavie je pomerne luxusni, ale v socialnim provedeni ;))) no nic..
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    SQUZZA: pokud by te zajimala smisena sauna s mladyma.. doporucuju Holmsplace (maji malou saunu vyhrazenou jen pro zeny) a podobna rekreacni centra..;-D)
    Do klasickych mensich saun chodi az na vyjimky vetsinou spis starsi osazenstvo...
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    takze zenska slavia - samotna sauna super, kolik je stupnu netusim... dole pomerne chladnmo, na prvnim vedro, nahore sem ani nezkusela ;)
    obcerstvicko luxus - asi 35 druhu dzusu, pak cerstvy zelenino ovo stavy, cipsy orisky, svijanky, vinka... odpocivarnicka.
    Je to teda vse strasne soc, ale jako by se tam zastavil cas. Osazenstvo zeny 40+ a ja, to bylo divny. Jestli je to to samy ve smiseny, akoratze v panskym provedeni tak potesbuh... ;)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ok
    XBOBIKX
    XBOBIKX --- ---
    SQUZZA> no vida, supr :) Tak se asi vratim z AXY na Slavii. Dej report jaky to tam ted je
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ted funguje! du tam... volala sem tam pres den. je mi oekne blbe, doufam, ze me to nezabiije :))
    XBOBIKX
    XBOBIKX --- ---
    sauna na slavii byla fajn. Bazenek venku, obcerstveni v odpocivarne a lidi vcelku malo. Bohuzel ted prej uz nefunguje. Teda pred pul rokem nefungovala...
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    asi je nevyzkousim pac sem zjistila ze tam je smisena ;)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    SQUZZA: az vyzkousis ty vinohrady, tak podej report :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    a zkusenosti se saunou na slavii?
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    mate nekdo zkusenost se saunou v polsky na vinohradech v sokolu? anebo vubec, tady v okoli slezsky vite o necem idelane jen pro zensky?
    se mnou zadna holka nechce chodit, s chlapama nechci ja a jako privatni pro jednoho je zas jako moc mi pride ;)
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    VASUCEK: Kam ses přestěhoval? To vypadá dobře:)
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Ok :) to jsem chtěl slyšet. Díky!
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    VASUCEK: jestli se aktualne nesnazis o dite, tak by to melo byt ok .)
    IF_
    IF_ --- ---
    VASUCEK: Finové tam chodí snad každej den, takžemyslim, ze v poho:)
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Já jsem se nedávno přestěhoval a sauna tady jede od 5:30 do 22:00, takže stačí kdykoliv přes den sjet výtahem dolů a za půl minuty se sauníte. Minulý týden jsem tam byl 6x. Vynechal jsem akorát neděli...tak si říkám, jestli je to vůbec zdravé takhle často. Co myslíte?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam