• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    GREGI: no abych pravdu řekla, tak je mnoho věcí, které by se při saunování nemělo, a taky je úplně nedodržuji, dělám to tak jak mi to vyhovuje, takže piji i při saunování...koukni sem http://www.relaxuj.cz/art_doc-775868B4E2214E6BC1257616002D662A.html na gůglu je toho dost o stravování a pitném režimu co se saunování týče :))
    GREGI
    GREGI --- ---
    hm hoje cola-pomerancovej dzus napul a mandle nebudou asi to prave orechove:D
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    GREGI: piji kombuchu (čajová houba) cca 3dcl, jinak neperlivou vodu co nejvíce jak tělo potřebuje...alkohol se snažím úplně vynechat a to jak před, při tak po sauně...:)
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    GREGI: ja si kupuju petku nechlazeny vody bez bublinek. upijim mezi saunou, podle chuti. vetsinou tu vodu dopiju driv, nez si jdu na finalni plzen s hermelinem :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    jinak jak doplnujete tekutiny? po kazde saune?
    GREGI
    GREGI --- ---
    taky myslim ze nema cenu cas vubec resit a bejt tam podle pocitu:)
    TVX
    TVX --- ---
    Tak jsem zas po roce pri plnym Infinitu zavital do Cechie... diru ve strope nad bazenem spravili ale jinak je to porad jak devadesaty leta... mirne pridrazili vstup ale porad pohoda, rodina 4clenna byla za 750 na 2 hodiny a na 3 by to bylo jen mirne drazsi... ale hlavne, sami jsem meli k dispozici 2 sauny, 1 bazenek a jeden bazen...
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    díky za reakce- i za ty, co byly poslány do pošty :) saunování zdar
    CULI
    CULI --- ---
    proste az se clovek zacne TESIT! do te ledove vody, tak je ten spravny cas :)
    JOSEPHINO
    JOSEPHINO --- ---
    HONZIK_HAPPY: taky to tak mam, nekdy sedim a po 5 minutach uz to se mnou cuka ze bych sel ven a nekdy se mi i tech 12-15 minut zda malo.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    davam si 3x7,5-15 min podle pocitu .. nekdy proste je nalada, nekdy neni, hrozne tedy aspon u mne zalezi na pocasi :)
    CULI
    CULI --- ---
    ROMMIE:
    SCHIFFI: a nekde treba ani nemas moznost sledovat cas, presypaci hodiny proste stavkujou, nebo je tam ani nemaji, to ti pak zbyde jen pocit, az budes dosti vyhicovana, sup ven .)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    SCHIFFI: nemusis se nutne ridit tim 3x10, ber to podle toho, jak je ti to prijemny...pro nekoho je akorat 3x15, me treba vyhovuje 2x15 a pak 10...rozhodne to neni o tom se premahat a drzet 10 minut
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    tak nějaký sauny už jsem našla, ale zajímalo, jak je to s tim 3x10min, díky
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Zdravim, mám boreliozu, kt. způsobila zánět mozku, bor. se nějak nemůžu zbavit a lékařem mi byla doporučena sauna- mám 2 otázky: těch 3x 10minut, co dost často píšou, je pro "pokročilý" saunaře bo se má začínat pomaleji?
    A máte někdo pls tip na nějakou levnější saunu v okolí Holešovic, popř. Florence? Kdyžtak díky
    EM303
    EM303 --- ---
    Wellness - Health Club Diplomat
    Wellness - Health Club Diplomat
    http://www.healthclubdiplomat.cz/wellness

    tak opravdu cena je 300kč na neomezenou dobu. Je to v 9. patře hotelu Diplomat. Na to že je neděle večer, tak tam defakto nikdo nebylo. Byli jsme tam 4 tušim. V sheratonu nebo v dejvicích v čvut sportovišti by se nedalo ani hnout. Každopádně za tím vidím tu cenu. Šatny normal, sprchy(
    koupelna u šaten) nic moc..dvě klasický sprchy, na to že v **** hotelu celkem zašlé.
    Prostor wellnes je ale dobrej. Lehátka a stoly na sezení jsou s krásným výhledem na pražský hrad a petřín. To sem fakt čuměl, pivko a takový výhled:)) V odpočinkové-lehátkové části je i výhřivka pro cca 5 lidí...taky přímo s výhledem na hrad. Celou dobu neobsazená, je v ceně. Ceny na baru, klasicky saunový. Birell 0.33l za 30kč. U vstupu dostanete VELKÝ RUČNÍK a prostěradlo. Pro ty co by chtěli i do výřivky doporučuju si vzít plavky sebou.

    Sauna je velká cca pro 8 lidí a patří k těm s větší teplotou. vevnitř teploměr ukazoval cca 100-103 stupňů. Pára taky tak pro 8 lidí, průměrná ničim vyjímečná pára. Neni zde bazének..což mi chybí. Místo bazenku tu jsou 4 sprchy hned vedle potírny. 3 sprchy jsou klasický a blikaj tam nějaký led světílka:)) 4 sprcha je klasická dřevěný kýbl na stropě s ledovou vodou, kterej na sebe muže člověk otočit. To bylo výborný...když už neni bazének tak povinnost:)

    navštěvu doporučuju spíš když má člověk v plánu tam být fakt dýl.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    EM303: pisni pisni mam to kousek od baraku hmmm
    EM303
    EM303 --- ---
    dnes jdu testnout wellness v hotelu Diplomat v dejvicích, je to nově otevřený a podle web page to vypadá velmi zajímavě. Sauna a pár a výřivka za 300 na neomezenou dobu, výhled na hrad:))
    pak napíšu jestli nekecaj
    Wellness - Health Club Diplomat
    http://www.healthclubdiplomat.cz/wellness
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam