OBLUDKA: Z posilovny?? :D
Ono i kdyby to bylo z té sauny, tak asi návštěvník návštěvníka nemá co vykazovat, maximálně by sis na tu recepci mohl jít stěžovat ty :)
PSYCHOPATICK: To, že si někdo sám sobě způsobí vyrážku, asi může být každému jedno. S tím odpařováním škodlivin beru, že je to možné, ale docela mě překvapuje, že to tady očividně všichni berou jako hotovou věc, aniž by o tom někdo něco věděl. Kolem a kolem, nikdo tady zatím žádný skutečný argument nepřinesl.
Já teda plavky do sauny nenosím, ale pantofle ano - jako to, že by tam neměli chodit lidi s bradavicemi, je pěkné, ale spoléhat se na to ...
Zatím jediný argument, který tu padl, bylo - jsou to pravidla. Já si myslím, že pravidla by měla mít nějaký věcnými argumenty podložený smysl. Třeba zrovna v sauně jsem měla velký problém, když jsem tam chtěla vzít dítě. Nakonec nedovedli vymyslet nic jiného, než že nemají dětské vstupné. Tak jsem řekla, že samozřejmě zaplatím plné. Že to pro děti není zdravé. Tak jsem řekla, že mi to doporučila dětská lékařka a při vší úctě, asi tomu rozumí lépe než lázeňská. Několik týdnů jsem to vyjednávala i na vedení bazénu, než jsem se domohla toho, že tam můžu s dítětem chodit. A stejně potom pokaždý měli spoustu řečí, když nás tam pouštěli. Je mi líto, ale já mám prostě na posvátnost zažitých pravidel svůj názor.