Tak včera jsem byl v galerii butovice. Zdalo se to tam čisté, sauny jsou porovnatelné se Stepem, malo lidí, vsup časově neomezený.
Když se člověk zaměří na bazenek a světlo co je v něm, tak voda se může zdát zaneřáděna - ale řekl bych že je to spíše nešťastně řešní osvětlení. Každý bazenek kdyby se takto nasvitil by vypadal uplně stejně.
Voda v bazenku je spíše teplejší, ale když tam vydržíte dostatečně dlouho tak vás ochladí.
V sauně hraje internetové radio SKY FM, který je příjemný, jen občas zazní znělka. V sauně se provádějí procedury - chlapek vleze do sauny a máchá tam ručníkem, nebo leje esence na kamna. Mě to poprvé vyděsilo, protože ten člověk vypadá jako běžný host a ze začátku jsem si myslel, že je to nějaký kretén co si to tam chtěl trochu uzpůsobit pro sebe. Ale po tom co mi to došlo jsem to bral jako příjemné zpestření
Prostory pro odpočívání je dost. Mě osobně tam chybí venkovní odpočívání. Nedokážu se dostatečně ochladit mezi saunama uvnitř budovi. Prostory jsou čisté, ale na první pohled se zdají být studené - tedy ne útulné jako je to třeba ve Stepu, kde často pro interier použili dřevo. Je to tam docela prostorné, což možná také působí trochu studeným dojmem.
Podlahy jsou někdy mokré a hrozí uklouznutí, ve Stepu tento problém nemám, i když je tam mokro tak podlaha je pro to uzpůsobená.
Personál je mladej a příjemný. Někdy se na něj hezky kouká =o)))
V souhrnu bych řekl, že bych dal Butovicím 7 z 10. K porovnání - Step bych dal 8 z 10