• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]

Správné saunování je věda

Tento klub by měl sloužit k získání různých informací, rad a tipů. Na nástěnce můžete najít pár odkazů věnovaných této proceduře. Cennější však mnohdy budou názory a rady jednotlivců tady v diskuzi. Saunu známe hlavně jako zařízení, které má blahodárné účinky na zdraví člověka, především výborný preventivní účinek. Pravidelné saunování posiluje obranné schopnosti lidského organismu a snižuje výskyt různých onemocnění. Dále se sauna využívá jako prostředek k postupnému otužování i jako prostředek ke zvyšování kondice.

Byl bych rád, kdyby alespoň něco z toho posloužilo byť jen jedinému člověku, a na základě tohodle auditka by se rozhodl saunu zkusit. Zjistil jsem totiž, že je v mém okolí mnoho lidí, kteří nemají ani ponětí o tom, jak blahodárné účinky sauna má.

Napadlo mě, že by nebylo od věci, kdybyste sem linkovali sauny, které navštěvujete, nebo ve kterých jste alespoň jednou byli a napsali, zda jste byli spokojeni, či ne (rozlišit, jestli se jedná o spokojenost s obsluhou, s prostředím nebo cenama, samozřejmě i negativní zkušenosti) časem bych to nějak vimplantoval na nástěnku aby v tom byl pro případné zájemce v daných lokalitách přehled. Časem by mohla vziknout nějaká tabulka, kde by byl výběr saun v určitém městě doplněný referencema spokojených/nespokojených uživatelů.

Nevím však, jestli bych měl na to, to nějak přehledně a jednoduše udělat. Kdyby byl proto nějaký zájem o spolusprávcovství a případnou pomoc s tímhletím, ozvěte se mi pls do pošty.

rozbalit záhlaví
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    MORGAIN: Ok, tak pocitam se sedmou
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    PSYKUK: Tak se nasvač přiměřeně před tím, ne?
    Ono pro mě je to o práci, ze které na šestou nestíhám v podstatě nic a nikdy, na sedmou jakž takž.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    MORGAIN: Ok, zkus to prosim aspon v pul, umiram pak dycky hlady, pokud jdu pozdejc ;)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    MORGAIN: jasnacka
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    PSYKUK: preferovala bych sedmou, viz
    MORGAIN...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    MORGAIN: Ok, takze v tech sest teda?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    No pokud jsme já, Vratenka, Psykuk, Saraj, Teepek, tak ne na voucher a už jen se přidat za normální cenu (což asi nebude problém).
    Má se tam nějak volat a zamlouvat to, tak to mohu udělat, jestli s tím teda tahle souhlasíte. A pokud by měl někdo odapdnout, dejte vědět.
    SITH
    SITH --- ---
    MORGAIN: mate jeste volne misto?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SARAJ: Aktuálně zvažujeme středu večer (od šesti nebo sedmi).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MORGAIN: take bych si pridala, kdy to planujete?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    PSYKUK: Síhala bych lépe až na sedmou, ale zatím jsem nezkoumala otvíračku a tak :-)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    MORGAIN:
    PSYKUK: souhlas
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    MORGAIN: To by slo. V sest? ;)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    PSYKUK:
    TEEPEK:
    VRATENKA:
    Realistická mi přijde teda příští týden středa, co vám?
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    MORGAIN: krom ctvrtka a pondelka vecer muzu taky...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    MORGAIN: Nekdy v tydnu bych se mozna taky pridal ;)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MORGAIN: Doplním, že to platí do konce března (což je i důvod, prič bych to nestihla využít sama).
    A jinak teda pokud bude zájem o hromadné využití, tak hodíme anketu, nebo tak něco :-).
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MORGAIN: hlasim se na hromadnou navstevu :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Omylem jsem se překlikla a koupila nějaké vouchery do Fitstudiakotva, kdyby tedy měl někdo zájem o odkup za cenu dle domluvy (nebo hromadnou návštěvu), mám pět voucheru na 90 minut z téhle nabídky:
    Vyhřívání ve finské a parní sauně ve Fitstudiukotva | Slevomat.cz
    https://www.slevomat.cz/...va/797697-vyhrivani-ve-finske-a-parni-saune-ve-fitstudiukotva?ref=voucher
    Sauna zde:
    Fitness Kotva
    http://www.fitnesskotva.cz/
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    PETER_PAN: chodím tam dva tři roky a i přesto, že tam není bazének, je to tam vcelku malé, tak mi to vyhovuje. S časem problém opravdu není, stává se mi že jsem tam i déle jak dvě hodiny, a jsou s tím v pohodě :) Velmi přátelské prostředí :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    VRATENKA: Jednou, pred rokem. Ve skutecnosti je to tam mensi, nez jak to pusobi z fotek. Navic meli rozbity termostat u virivky, takze voda byla prilis horka a nedalo se tam strcit ani nohu. I kdyz to vedeli, i tak nam nauctovali plnou cenu. A to nam tam jeste vlezl nejaky dalsi par driv, nez od kolika ji meli zarezervovanou.
    Nekomu se takovehle prostredi libi (napriklad vyhrivana betonova lehatka), ale me to nijak neuchvatilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam