• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]



    Správné saunování je věda


    Tento klub by měl sloužit k získání různých informací, rad a tipů. Na nástěnce můžete najít pár odkazů věnovaných této proceduře. Cennější však mnohdy budou názory a rady jednotlivců tady v diskuzi. Saunu známe hlavně jako zařízení, které má blahodárné účinky na zdraví člověka, především výborný preventivní účinek. Pravidelné saunování posiluje obranné schopnosti lidského organismu a snižuje výskyt různých onemocnění. Dále se sauna využívá jako prostředek k postupnému otužování i jako prostředek ke zvyšování kondice.

    Byl bych rád, kdyby alespoň něco z toho posloužilo byť jen jedinému člověku, a na základě tohodle auditka by se rozhodl saunu zkusit. Zjistil jsem totiž, že je v mém okolí mnoho lidí, kteří nemají ani ponětí o tom, jak blahodárné účinky sauna má.

    Napadlo mě, že by nebylo od věci, kdybyste sem linkovali sauny, které navštěvujete, nebo ve kterých jste alespoň jednou byli a napsali, zda jste byli spokojeni, či ne (rozlišit, jestli se jedná o spokojenost s obsluhou, s prostředím nebo cenama, samozřejmě i negativní zkušenosti) časem bych to nějak vimplantoval na nástěnku aby v tom byl pro případné zájemce v daných lokalitách přehled. Časem by mohla vziknout nějaká tabulka, kde by byl výběr saun v určitém městě doplněný referencema spokojených/nespokojených uživatelů.

    Nevím však, jestli bych měl na to, to nějak přehledně a jednoduše udělat. Kdyby byl proto nějaký zájem o spolusprávcovství a případnou pomoc s tímhletím, ozvěte se mi pls do pošty.




    rozbalit záhlaví
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SITH: tak jasně, že nejlepší to je, jít navečer a pak rovnou do postele, ale mačkat se tam s tolika lidma je mi nepříjemné...
    václavákem myslíš co?
    SITH
    SITH --- ---
    VALENTINA: ja to mam do STEPu z prace sice 10 minut, ale nevim zda bych si uzil tu saunu hned takhle brzo po obede. Na druhou stranu nevim kolik tam chodi lidi oproti tomu václaváku kolem páté večer
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    COYOT: mohu potvrdit, byla jsem tam po 15.hod, odcházela v pět a do medové sauny jsem se skoro nedostala. A to jsem si myslela, že do Stepu nechodit po 17.hod., houby, příště vyrazím hned po obědě:)
    HANZO
    HANZO --- ---
    včera jsem byl cca od 14 v Saunii v butovicích a bylo to docela v pohodě, až na skupinku rusáků a dvojici čechů, co měli potřebu si pořád hlasitě sdělovat nějaké zážitky
    COYOT
    COYOT --- ---
    jedna informační... dneska ve STEPu už ve 4 odpoledne neskutečně natřískáno..... asi je na čase změnit časy návštev , a to jsme si řikali že ve 4 odpoledne by to mohlo ještě jit...
    LITROP
    LITROP --- ---
    co sauna ve vrcovicich v edenu prijemna supr bazenek venku chodite nekdo
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Ja byl ted parkrat v Saunii v hostivari a jsem s tim hodne spokojenej musim rict. Je to tam pekny, prijemny, nebylo tam moc lidi. Libilo se mi to.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SMARTCHIN:

    ADITU:

    chvala vam za dobre zpravy:)
    ADITU
    ADITU --- ---
    SARAJ: dneska od ctyr uz zase jedou na pet saun, nepanikar.
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    IF_: dnes od 16:00 už je v provozu 5 saun, píšou na webu...
    SITH
    SITH --- ---
    ok muzeme zkusit tu Vltava saunu, bez koupani v rece of korz
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    IF_: jj, presne tak..ja ma tak rada tu jejich medovou, clovek jeste druhy den voni...tak snad to daji brzo dohromady....zimu bez sauny nedam, to je nad moje sily!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SITH: jsme tam byli loni a jako ok, jen moc lidi a ja se ve Vltave nekoupu:) ale koukal jsem, ze to nejak potunili, tak se uvidi.
    IF_
    IF_ --- ---
    Pro me ma taky Step tu nej atmosferu v Praze. Zrovna vcera jsme si rikali, ze ty kamna atd. fakt cloveku zvysuji prozitek:)

    Kdo bud mit info jak to tam vypada sem s nim.
    SITH
    SITH --- ---
    SARAJ: co ta sauna na vltave?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    IF_: fuuuuuuuuuuuuck:( tak to je v haji:( adekvatni nahradu jsem v Praze jeste neobjevila. To jim teda chytla ta nova co ji delali pres leto...chjo.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    IF_: byl jsem tam před týdnem a říkal si, že konečně někde maj pořádně oheň... No už nemají...
    QUIP
    QUIP --- ---
    IF_: no super, zrovna vcera jsem jel kolem a rikal si, ze bych mel zase zacit chodit do Stepu, kdyz tam mam predplacenou kartu ... :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Byla jsem tam hodinu pred tim zrovna v te bylinkove.

    Hořela sauna ve sportovním centru, 200 lidí evakuováno | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://m.domaci.eurozpravy.cz/zivot/136480-horela-sauna-ve-sportovnim-centru-200-lidi-evakuovano/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Hlasime, ze ve stepu delaji neco s bazenkem, snad to poladi brzo, ale pokud se nekdo chystate zitra, tak si radeji zavolejte.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    COYOT: oki, ozvu se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam