• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    JINX
    JINX --- ---
    SITH: To je dost divna vymluva, zatim jsem videl v saune i lidi kterym nezabranilo vlezt dosauny ani potom co sezrali tunu topinek s cesnekem (nehorazny puch v cele potirne, takze jsem se sel radsi zasit do pary)
    QUIP
    QUIP --- ---
    SITH: OG... Tak ve tve oblibene saune napis do knihy prani a stiznosti, ze chybi "holici kabinka", kde by si zeny mohly oholit, co potrebujou. :)
    SITH
    SITH --- ---
    víte jaká je nevýhoda si domlouvat saunu s kámoškou? Že vám půl hodiny před domluveným srazem napíše, že si zapomněla oholit nohy a tak nemůže :D
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    V sobotu jsem byl poprvé v Saunii na Chodově, venku bylo krásně a já tam šel relativně v blbou dobu, takže spokojenost, až jsem se trochu bál, že jsem tam sám. Nicméně je to tam obří a když je plno, tak to musí být slušný peklo. Tak to jenom tak pro informaci.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Chodim do hotelove sauny a souhlasim, ze vetsina hotelovych hostu je na facku... Je tu i fitko a virivka, takze do sauny chodi v mokrych plavkach, ze sauny jdou rovnou do virivky, ted tady nekdo dokonce udelal kolecko fitko-sauna-virivka bez jediny zastavky ve sprse, v potirne se casto ani nicim nepodlozi, jsou schopni tam po sobe nechat plastovy kelimky od piti... a veskery upozornovani je marny, odjedou a pri dalsi navsteve aby to clovek resil zase s nekym jinym...
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    VALENTINA: to mi připomnělo jeden zážitek, je to už asi tak 15-20 let nazpět. Už ani nevím kde jsem to byl, tuším, že to snad byl Prosek hotel Duo nebo tak nějak. Měli tam 2 sauny, ta jedna se dala objednat jako privátní. Takže jsem to zarezervoval pro sebe a svojí holku. Sedíme tam tlacháme o blbostech a najednou tam vlezla bába v jednodílnejch plavkách a jako bonus měla koupací čepici. Byl jsem tak v šoku, že jsem jenom nevěřícně zíral. Slečna pohotově oznámila, že ta sauna je privátní a veřejná je ta vedla. Nicméně bába, že je tam plno, a že tady jsme jenom dva, tak se sem vejde. A já jsem tehdy řekl té holce: "Nech jí schválně být, dost mě zajímá jak dlouho tady takhle oblečená vydrží sedět. A hlavně co bude dělat až jí prasknou ty gumičky na ramínkách." A bába vystřelila jako kdyby hořelo :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Saunia nově v Brně v OC Letmo. Prvních čtrnáct dní vstup za stovku. :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    v Liberci to mají pořešené dobře (byť ne u sauny) - vstup/výstup do bazénu je přes automatickou sprchovou uličku :)
    JINX
    JINX --- ---
    QUIP: Zjistil jsem ze mi daleko vice vyhovuje ochlazovaci ledova komora. Ale priznavam ze i tak by se mel clovek osprchovat nez tam vejde.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    VALENTINA: V brněnském Infinit Maximu už jsou u lehátek věšáky s upozornění, aby tam návštevníci ručníky věšeli a nezabírali lehátka.
    QUIP
    QUIP --- ---
    VALENTINA: Jo, jak rikas, je to az prilis casty jev. Proto mam radsi sauny, u kterych zadny plavkovy bazen neni. Ale samozrejme to neresi problem s tim, ze se lidi nesprchujou. Skoro mi prijde, ze to delaji schvalne, protoze to delaji i tam, kde hned u schodu k ochlazovacimu bazenku visi vicejazycna cedule i s obrazkem, ze se maji osprchovat. Kaslou na to.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    QUIP: ani jednu,já mám ten rozhovor bohužel jen z doslechu od pána, který si mi stěžoval. Je mi skoro líto, že jsem tam s nima neseděla. Mě nasraly pouze tím, že si hodily ručníky na volná lehátka a na půl hodiny odešly do bazénu.
    on je tohle bohužel hodně častý jev, takhle jsme nedávno vysvětlovali dvěma cizincům v Sheratonu, že před bazénkem se musí osprchovat a do sauny se v plavkách nechodí,.
    QUIP
    QUIP --- ---
    VALENTINA: Kolik facek dostaly? ;)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    nejlepší vtip ze sauny v Jáchymově-dvě dámy v sauně rozebíraly, proč vlastně se nemá do sauny chodit v plavkách(měly obě jednodílné) a došly k tomu, že je to proto, aby se jim nevytahaly ty gumičky:)
    načež se bez osprchování odebraly rovnou do bazénu.
    IF_
    IF_ --- ---
    GIF_242: To je tam bohuzel normalni :(
    QUIP
    QUIP --- ---
    Tak jsem vcera vecer poprve vyzkousel Saunii Cerny Most a musim rict, ze me to velmi mile prekvapilo. Po 21h uz tam bylo jen par lidi, velke prostorne sauny i odpocivarny, venkovni terasa. Pro me moc prijemne prostredi. Jedina vec, co me tam ultra stvala, byly extremne male skrinky v satne. Pritom jinde se prostorem vylozene plytva. Ale jinak moc pekny a prijemny.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    SITH: a-ha, to tam někdy půjdu omrknout, díky za info
    SITH
    SITH --- ---
    GIF_242: nahoře na střeše
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    včera v Hostíku dost narváno :( naštěstí lidi zblblí do rituálů to částečně uvolnili, ale místama si nebylo kam sednout a relaxovat :(

    BTW kde je to na tom Chodově? to je někde v tom "nákupáku" ?
    MTHU
    MTHU --- ---
    QUIP:
    SARAJ: Já si většinou aspoň jeden dám. S tou zvýšenou vlhkostí a ručníkem se udělá trochu větší peklíčko než obvykle (ještě větší než v sauně s automatickým parním nárazem). Ale jinak nejradši pochrupuju ve finský sauně :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam