• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    QUIP: Nechapes. Nejde rict ze “ritualy sou na picu” (vsechny) protoze si zazil kokoty. Jako vsude jsou tu dobri lide a spatni. A ti dobri je delaji sakra dobre a s ohledem na lidi.
    QUIP
    QUIP --- ---
    ONDRA_99: Pockej, jak ze podle nich nejde soudit ritualy? Kdyby ty ritualy ty, jak rikas "kokoti", nedelali, tak bych je podle toho nesoudil. Ja tohle opakovane zazil na ruznych mistech, takze soudim podle toho, co jsem zazil / co se opravdu deje, nevymyslel jsem si to. Tak z tech ritualu zase nedelej neomylnou svatost a ze sebe spanelskou inkvizici.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    QUIP: Jestli ti nekdo rekne, ze nechce abys odchazel v pulce, tak je to kokot a nesud podle nej saunove ritualy prosim. Vsichni rozumni sauneri ti hned na zacatku reknou, ze muzes kdykoli odeji (jen neprichazet uz zpet v prubehu). A kvalitni sauneri i vnimaji lidi vevnitr jak snasi zvysujici se pocitove teplo a kdyz vidi, ze je to na velkou cast moc, tak moc uz nezvysujou. Naopak kdyz vidi, ze je vetsina uplne v pohode, tak pritopi vic. Proste kvalitni sauner reaguje na lidi co ma vevnitr a dela to tak, aby se to libilo jim. Ano jsou kokoti, kteri si jedou svuj mustr a beda jak se ti to nelibi. Ale podle nich fakt nejde soudit saunove ceremonialy.
    QUIP
    QUIP --- ---
    SEMTELE: "tvojí oblíbenou saunu ani nikdo moc dlouho neblokuje" asi tak jeste 5 - 10 minut predem, kdy nechavaji otevrene dvere, aby se vyvetralo a postupne se tam schazeji lidi, co cekaji na ten super ritual a dalsich 5 minut pak, nez se postupne vsichni ze sauny vytrati
    "můžeš přeci odejít" pokud te nerozhodi, ze ti na zacatku ritualu reknou, ze nechtej, aby nekdo odchazel v pulce a tim narusoval atmosferu, vetral atd.

    Ale ano, ritualy maji tu vyhodu, ze ostatni sauny se uvolni a je v nich klid.
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    SICKBOY4000: Zatím se mi nestalo, že bych to tam musela "přežívat", většinou tam sedím i po tom co rituál skončil. Chodím na ně, protože se mi to líbí, je to takový příjemný oživení saunování. Éterickej olej, hudba, když to někdo fakt umí, tak se na to dobře kouká. Hlavně, nikdo to nikomu nenutí a není to povinnost, trvá to cca 12 minut, takže ti tvojí oblíbenou saunu ani nikdo moc dlouho neblokuje a pokud se ti to nelíbí nebo nezvládáš vydržet po celou dobu rituálu, můžeš přeci odejít.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Nevíte někdo o návodu na stavbu venkovní sauny?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GRIP: Naštěstí chodím každou neděli na soukromou saunovou hodinu s uzavřenou společností přátel.
    V Maximu si objednáváme masáž a bublací vanu po wellness. Většinou to probíhá v klidu a vysekaná díra v ledu na jezeře nemá chybu. :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GRIP: Naštěstí chodím každou neděli na soukromou saunovou hodinu s uzavřenou společností přátel.
    V Maximu si objednáváme masáž a bublací vanu po wellness. Většinou to probíhá v klidu a vysekaná díra v ledu na jezeře nemá chybu. :-)
    GRIP
    GRIP --- ---
    KOCHANSKA_CH: tyjo, mě to přijde docela nechutný. Nedokážu si představit, že by se tohle stalo v mé oblíbené komorní sauně Hadovka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HANZO: a já myslel, že mne ty privatky stojej dost peněz :D
    HANZO
    HANZO --- ---
    KOCHANSKA_CH: zase tě pochválil ;)

    btw, znáte saunu na Tatranu Střešovice? A za 600 na hodinu celá sauna.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: někteří lidé se fakt chovají jak hovada...
    mmch, máte někdo tip na saunu, kam chodít v centru Prahy? zavřeli nám Sheraton:(
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Bezva zážitek včera.
    Byla jsem sama v jedné z mnoha saun v Maximu na brněnské přehradě, otevřou se dveře chystá se vejít postarší manželský pár. Chlap nakoukne a křikne: "Kurva!" Si říkám, jestli je to novej pozdrav nebo hodnocení mé osoby. Po chvilce manželce za sebou hlásí: "Leží tady nějaká baba a má hezký kozy". Bylo to v tiché sauně, tak jsem ho upozornila na tento fakt a to jsem si hned na sebe vyslechla pěkný věci, tykání a urážení samozřejmost. A řval nahlas.
    Naštěstí už jsem byla prohřátá natolik, abych se slovy o tom, že já ho vychovávat nebudu, vyplula ven. Na chvíli mi to fakt zkazilo večer.
    MTO
    MTO --- ---
    konecne snih, uz se tesim na vecer a andelicky po saune :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    MARIPOSA: Ja mam rada Step, byt to neni moc velke.
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    MARIPOSA: venkovní část Čestlic, tam je venku jedna sauna, vířivky i odpočívárna
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Je u nas nekde nejaky pekny venkovni saunovy areal? Neco jako Infinit u brnenske prehrady, ale ne ctyri hodiny cesty z Prahy. Diky za pripadne tipy.
    LUSILDA
    LUSILDA --- ---
    RODWY: co nektera ze saun na Vytoni? Lazne na lodi nebo Kayak beach bar
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BAAL: Ja vim, dival jsem se na program a premyslel, ze tam vcera pujdu. Ale jsem po nemoci, tak sem si skocil jen do klasicke sauny, nemel sem uplne jeste "naladu" na show ceremonialy. Ja prave na Michala chodim na Zlicin. Michal (neboj ne u toho severskeho) je jeden z tech co umi tu saunu fakt poradne rozpalit tak, ze vydrzis fakt az do posledni chvile, kdy te pali uplne vsechno. Posledne byl na Zlicine na mikulasky vecer. To bylo slusny peklo.

    Ja osobne mam ze saunaspotu rad (nejvic mne vyhovujou):
    Michal - je spis "technictejsi" (vyborna technika stranka, super prace s teplem)
    Eliska - ta ma skvele veskere jeji divadelni ceremonialy
    Vasek - na nej chodim na Zlicin, ma dobre divadelni ceremonialy a je na nem videt obri pokrok (chodim na nej od jeho zacatku, relativne nedavnych)
    BAAL
    BAAL --- ---
    ONDRA_99: jj Elisku s Věrou Čáslavskou jsem právě mimo jiné včera viděl.

    Za tip, dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam