• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Co příští úterý?
    Já už mám jiný program.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: nikdo nic? takže dnes tedy nic?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Hele já jako na další sraz myslím, jen prostě daně a nebyl na to čas...
    Takže co příští týden, úterý? Popřípadě dejte návrh na jiný termín.

Jinak kdybych měla čas, ráda bych zašla sem.
    Kudy z nudy - Užijte si Saunafest v Aquapalace Praha
    https://www.kudyznudy.cz/aktuality/privitejte-prvni-jarni-dny-v-aquapalace-praha
    LITROP
    LITROP --- ---
    SPIKE411: zrovna vcera jsem byl...chodím kazdej tejden
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Saunovací sezóna nekončí. Ještě bych po práci někam zašel, třeba SK Žižkov, nepřidá se někdo?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Když se ze sauny stává architektonický zážitek | ASB Portal
    https://www.asb-portal.cz/architektura/kdyz-se-ze-sauny-stava-architektonicky-zazitek
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Kdybyste někdy měli cestu kolem nebo chtěli strávit příjemnou dovolenou s nádhernými saunami, stavte se v Seefeld in Tirol. Je to tu nádherný v zimě v létě...

Bildergalerie | Olympiabad Seefeld | Olympiabad und Kongress Seefeld - Werbegemeinschaft Seefeld Sports
    https://www.seefeld-sports.at/olympiabad-kongress/olympiabad-1/impressionen

Namátkou:

LITROP
    LITROP --- ---
    KOPRETKA: no to nedam ve ct uz mame bejt Spanelsko
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LITROP: já myslela že pojedeš až po sauně..)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    QUIP: ne a říkej tomu klidně diktatura alá Kopretka.
    LITROP
    LITROP --- ---
    22 nedam to se uz budu blížit ve Spanu na party
    SITH
    SITH --- ---
    odpověd bude záležet na lokaci. Až někam do centra na žižkov k modrým zónám se mi nechce :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    KOPRETKA: Nebyla by na to lepsi anketa? Teda jestli na to nekdo ma opravneni ji sem nahodit :) (ja ankety delat nemuzu)
    Jinak za me 22. OK.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ok tedy. Termín 22.2. spíše pozdní odpoledne, než úplně večer, a kdo by šel, at se hlásí do pošty.
    Já bych raději na Žižkov(teda jestli David dovolí?? a proflákne), ale to jenom z důvodů, že jsem tam už byla a strašně nerada chodím někam kde to neznám..))
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    Nevíte prosím o veřejné infrasauně v Praze, kde se dají nahřívat záda, podobně jako na obrázku?

QUIP
    QUIP --- ---
    Jak uz tu padlo, parkrat v minulosti tu nejake nyxi saunovani probehlo, takze "proc by ne", ale kdo to zorganizuje a kdo se zucastni? :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Já jsem pro. Sic do sauny chodím mlčet a sama, ale jednou jsem šla s bandou a bylo to fajn.
    Jinak ten step, pokud tam jdeš po-pá od rána do 15hodin, tak k těm 90 minutám dostaneš ještě hodinu. S kartou to mám 2,5 hodiny za 310.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    QUIP: Nejsme v rozporu, já bych tam šest lidí taky nechtěl - moje potřeby jsou výrazně více misantropické :)
    Jen si dokáži představit, že se tam dva budou relaxovat/vykecávat vzadu, další po bazénku na lavičce a zbytek se zrovna opalovat.
    QUIP
    QUIP --- ---
    NAVARA: Ano, kdyz se v bazenku moc nevymenuje voda, je "teply" ... eee... Jako jo, dovedu si predstavit, ze tu saunu vyuzije skupinka 6 lidi, ale je to velmi vzdalene tomu, jak bych si ja predstavoval prijemne a pohodlne saunovani 6 lidi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    QUIP: Dovnitř ne - to je pohodlně tak na tři - ale venku byly min. dvě křesla a lavička + další mohou odpočívat v bazénku, nebyl kdoví jak ledový, taková odtočená kohoutkovka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam