KALIBAN: byli jsme ve finske uvnitr s kamaradkou, jen my dve. prisla slecna z horniho baru, podivala se na nas, nic nerekla a jen otevrela dvere a dale pred saunu ceduli "vetrani". Ja vim, ze se tam musi vetrat, a je to samozrejme ok, ale napadlo mi ji rict, ze by mohla to priste nejak okomentovat aspon dvemi slovy, treba "mile damy, prestavka na vetrani" nebo "pardon, vetrani" no proste cokoliv. proste mi to prislo strasne arogantni.
Slecna na me zacala hned doslova rvat ze jako co ze nerozumim ze je tam vetrani a ze se musi vetrat atd a ze co si o sobe myslim ze ji rikam jak se ma delat jeji prace atd.
no, uprime, byla nam zima, a sly jsme radeji do jine finske, kde me kamoska uklidnovala at se na ni vyseru a ze at to neresim, a ze jsme sem prisly relaxovat. Ve chvili kdyz jsem se tedy uklidnila a vysaunovala a sly jsme ven do sprch slecna nas zacala nahanet po celemu arealu a rvat to same "vetrani vetrani" "copak ji nerozumime" atd. Nahnala nas do sprch a chtela nam vlezt i tam, kdyz jsem se sprchovala tak furt rvala za dvermi sprchy :) fakt psycho.
kdyz jsem sla ven ze sauny na recepci, seslo se tam asi 15 tech stejne vypadajicich kocek a uz "vsechno vedely" od svoje kolegyni a jeste jsem dostala zjebano, ze co si dovoluji, ze pry prestavky na vetrani jsou dane a musim to pochopit. Zeptala jsem se jestli je fakt tezke rict ty vde slova, na to mi slecny sdilely, ze pry kolegyne ma problem s krkem a ze se ji spatne mluvi. (rvat na me problem u ni pak nebyl, ze jo)
byla jsem z toho fakt nasrana, customer service level zero. Napsala jsem manazerce, ktera me poslala do prdele a rekla, ze se slecnou mluvila a ze u nich je vse naprosto v poradku.
Takze uz tam nechodim :) jinak moc pekna sauna, chodila jsem tam asi tak 6 let, 2x tydne, ale uz fakt nikdy.