SICKBOY4000: Boží, skvělý metličkování od Jarmilky (prý je možno ji zastihnout i v Aqua palace, ale za nesmyslnou cenu), bála jsem se, že tam bude hodně lidí, dost aut parkovalo přímo u Nuuku, přijeli Slováci ze Saunalab, kluci byli skvělí, naučili nás lít vodu na kameny a úplně na konci jsme zažili chlazení kamenů, kdybyste jeli do Bratislavi, tak mají saunu na Zlatých pískách, sami i sauny vyrábí. Kromě stálých Nuuk saun tam bylo ještě asi 5 dalších pojízdných, tuším, že dvě stanové. Chlazení v Labi byl balzám na duši. Lidí ve výsledku nebylo tolik, určitě to bylo do dvouset, do sauny se člověk vždycky nacpal. Masáže si kamarádi také pochvalovali. Kulturní program byl menší bizár než loni=) až teda na to karavanový divadlo, to mě mrzí, že jsem nešla, z venku to byl takovej úlet, že to určitě stálo za to. Jo a teplá vana tam byla, ale ta je podle mě schůdná jen prvních pár hodin, ale lidi se cachtali celý víkend. Končilo to v neděli po poledni, sobotní počasí bylo přesně saunovací, nedělní mlhavý ráno vystřídali sluníčko. Já jsem z toho Nuuku celkově dost nadšená, takže ani Hiki joki nemůžu hodnotit jinak. A dost jídla a pití bylo, točilo se pivo, vařilo kafe i čaje a jídla bylo taky dost klasika i vegan. Jo a v sobotu ráno přijel pan Karel a zadarmo rozdávala domácí makový buchty=)