• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SICKBOY4000: Asi specifikuj jestli mas nejake specialni pozadavky. Je tam pobocka Saunie primo v obchodaku.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Má někdo tip na saunu v Nových Butovicích a blízkém okolí?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mě se vše hrozně zkomplikovalo, takže večerní saunování je pro mě na dost dlouhou sobu pasé.. :-(
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tohle úterý nedávám, příští se uvidí. :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    A ten Kayak příští úterý (29/10) v 19:00 někdo?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    půjdu v úterý od 19:00 na dvě hodiny na Kayak, kdyby se chtěl někdo přidat
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jo a taky nevím jestli víte, je první výměna ručníku nebo prostěradla zdarma.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IF_: tak ve stepu je to hodina a půl a pokud jdeš dopoledne ve všední den, tak k tomu dostaneš hodinu zdarma. Což mi stačí v pohodě a pak teda trávím ještě tak minimálně 45 minut v šatně/sprše, což se už nepočítá..
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    SPIKE411: klíďo, kvalitní výzkum má probíhat v týmech :)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    MART1NKA: jop, tam jsem se právě včera rozplývala :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Za mě je topshit wellness v tomhle hotelu:
    https://marieluisa.cz/

Je to samostatnej baráček vedle toho hotelu. Dole v přízemí je sprcha, vířivka, sauna a nahoře je takovej mezonet, kde je jen velká postel uprostřed celý místnosti. Takže na nějakou romantiku ve dvou (nebo více) jako dělaný. Stojí to myslim 1.200,-. Je nutný to objednat minimálně hodinu předem. Všechno hezký, prostorný, čistý. Na dveřích zámek, takže tam nikdo další neleze. Tak ne že mi to vybookujete
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Akorát v SK Žižkov se většinou kapacita jen tak nenaplnila. 🙃
    Tam zas bylo potřeba rezervovat v předstihu, aby to vůbec nahřáli (a doufat, že na to nezapomněli).
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tyhle malý single sauny mají většinou rezervační systém, protože v exponovaných hodinách se prostě kapacita rychle naplní.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: plus sa tam pan sauna master stara o stabnu kulturu.
    naposledy ked som bola v Stepe i v Saunii, tak som tam strasne trpela. behali tam a vrieskali deti. ja proste chodim do sauny aby som si uzila zenove prostredie a to mi tie velke sauny neposkytuju.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: ano, to je na tom to super :) funkcny rezervacny system, nikdy tam neni naval ludi. clovek si skoci do Hornbachu po ceste :D
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: ale tam se musí dopředu rezervovat ne?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SUURJA: za mna najlepsia Biotop Radotin v okoli Prahy.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SUURJA: To zní jako dobrý plán. Bereš studijní partnery? 🙃
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    SPIKE411: boží! ty jsi úplná studnice. rozhodla jsem se, že následující týdny věnuju intenzivnímu průzkumu saun :) a tohle je teda super materiál!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam