• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    IF_
    IF_ --- ---
    A na jak dlouho chodite? Ja na bezne saunovani potrebuji 2 hod. Idealne tri poradna kola po 15 min a k tomu relaxy. A nesnasim "honit" cas a hlidat, ze uz mi vyprsel. Proto me sere stepova hodina a pul :D - to uz si radsi priplatim. Ale jde to nahoru slusne.

Ted ve Spindlu na hotelu v Pinii chteli kilo za hodinu, to byla pohoda:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To Thermalium Teplice stálo 390 Kč/150 minut a více tam člověk spíš nestráví, neboť nemají bar.

Prostědí hezké lázeňské.
    Termální bazény přesně takové, jaké čekáte - opravdu hodně velký bazén plný teplé vody a trysek, kolem i uprostřed postávají vyhřívající se kapybary lidi.
    Plavací bazén malý, s bočním proudem a paničkama v dvoustupu - ale pár kol na protažení svalů se uplavat dá.
    Voda nechlorovaná.

Saun několik, jedna každá spíš menší, ale dostatek, pěkné a čisté. Jedna odpočívárna. Jeden bazének. Saunová část je plně osvětlená a bez zákoutí, sprchy bez dveří, převaha mužů - pro ženy to může být nepříjemné.

Teplice jsou lázeňské město = večer mrtvé, po osmé po sauně si tam na večeři nezajdete.

Zopakuju, až budu toužit po tom bazénu s tryskama, kvůli samotným saunám spíš ne.
    Když tímhle směrem budu chtít jet plavat a do sauny, zvolím Louny. Samotnou saunu dál Saunii.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    IF_: Kayak zatím stále 200 Kč/hod a do konce října dokonce jen 160 Kč/hod
    IF_
    IF_ --- ---
    Ty jo moje oblíbená sauna zase zdražila a to dost. A vstup do saunie (neomezený) stojí 579. Když tu začínala, platila jsem 215. No nic, to jen takový povzdech :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARIPOSA: ja tam jezdím o víkendu s malým do bazénu.. to tam nikdo v létě kolem poledne nebyl a saunu si tam i s tim dítětem dám.. ale saunový svět se bojím.. ono uz i v úterý kdyz se tam jeden dva párečky,co jsou na hotelu ukáží, je dost na palici.. o víkendu ro musí byt jenom hotelový hostí mu přijde
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    KOPRETKA: Hned po otvíračce anebo kolem poledne se to dá i o víkendu.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPIKE411: Prave dodelavaj strechu

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOPRETKA: Dej vědět o víkendu, třeba budu taky (s)volný.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já mám na dnešek už domluvený Signál festival.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tak já taky dorazím, na 17:00 tam můžu bejt.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: V pohodě, taky se vždycky musím chvili rozmýšlet, co je co. :)
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: sauna spot, sorry, myslel jsem ze je to saunia :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SPIKE411: se obávám, že Step je o víkendu nebezpečný.. nevím sice, ale nikdy jsem nenašla odvahu to zkusit..
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: Saunia u ŽL? To je která?
    Nebo myslíš Sauna Spot?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Radotín už je asi taky v provozu
    SAUNA Kijukiju + HOT-TUB | Biotop Radotín
    https://biotopradotin.cz/sauna/
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: já jdu dneska, saunie u žlutých lázní
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOPRETKA: Je mi to vcelku jedno, Sauny Vltava, Sauna Spot, Saunia, Step… :)
    Podle rezervačního systému to vypadá, že od úterka příští týden taky jede Kayak Beach Bar.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    minulý týden jsem byla dvakrát a tento to zase vůbec nestíhám.. se z toho picnu už..
    SPIKE411: možná víkend, ale to podle toho jak moc nemocný bude dítě... chceš do Vltavy, nebo kam?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Já zvažoval dneska nebo zítra (nebo vlastně i kdykoli o víkendu 🙃), kdyby se někdo chtěl přidat.
    Příští týden v úterý už mám od sedmi večer asi program jinde.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Btw. asi pujdu pristi tyden v utery do tech saun Vltava, vyzkouset fungovani s turbanem z rucniku. Nejak brzy vecer, kdyby se nekdo chtel pridat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam