• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DJFRACTAL: já byla v jedné v létě a byl to sud kulatý.
    V podstatě dvě úzké lavičky, takže tam v poloze umrlec mohli ležet dva lidi, 4 méně vysocí a méně nároční sedět.

Topí se v zadní části kamínkama a tak ten, co přikládá, leze přes ty, co sedí, nebo lze polena posílat. Ale stačí malá kamna a málo polen.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    KOOTCHA: on to nebývá "dokonalý sud", nebo jo? Je to na výšku protáhlé, aby se tam dalo hezky v sedě opřít ne? Já nevím, jen se ptám. Už je to strašně dávno, co jsem takovou nejakou sudosaunu viděl.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Díky. Kamarád si právě saunu loni stavěl, dost to studoval a když slyší o sudu, tak se křižuje. Já to tak neprožívám (tak si tam lehnu, no), ale zas nechci kupovat úplnou blbost. Zdá se, že to takovej průšvih nebude.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOOTCHA: mám dojem, že id muflonek ji má.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    KOOTCHA: tady je všecko, kdyby sis to bastlil svépomocí, nebo taky na co si dát pozor a jak to udělat, ať zároveň nehoří uši a nezebou chodidla...

The Sauna Site - The Ultimate World of Sauna
    https://web.archive.org/web/20190223114533fw_/http://www.saunasite.com/index-en/engindex.htm
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOOTCHA: znamy to maji na chate na dreveny kaminka, trvalo to nez se to vyhralo, ale bylo to skvely teda.. bylo to tak pro ctyri dobry kamarady, pripadne pro deset akrojoginu :) ale teplo v tom teda bylo paradni
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOOTCHA: Byl jsem v ni v ramci akce na Hostivarske prehrade pred par lety. Teplo v tom bylo suprovy.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Nemate nekdo doma tu obyc sudovou saunu? Je to prusvih, nebo je to pouzitelny? Chtel bych neco malyho na zahradu, nechce se mi to stavet a nechci za to dat vic jak treba 100 000. Nemate tip na neco v cem dosahnu 90°C a nebude mi horet hlava a mrznout nohy? :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Jak je to s letním provozem ve Žlutých lázních? Kterou saunu byste v létě spíš doporučili? A dá se nějak dostat ven nebo je v létě pobyt jen uvnitř?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SICKBOY4000: Volcano je fajn, ale spíše menší ;) ta Saunie je dopoledne vyprázdněna a vlastně kolem Butovic nejlepší volba ;) odpoledne ale nedoporučuji, je tam dost plno.
    Jinak je sauna ještě na Zličíně v Metropoli a nebo potom soukr sauna kousek od Vypichu
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    MAR_TINA: Jj, asi na zavolání, ale možné to je. Já našel akorát, že s ubytováním se ještě doplácí za saunu, atp.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SICKBOY4000: vypadá to dobře. Ale nějak tam nemohu najít, jestli je možné přijít bez ubytování a kdy.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    ONDRA_99: Asi žádné speciální požadavky: finská sauna, sprcha a ochlazovací bazének ideál. Saunia by taky mohla být, pokud nebude miliarda lidí.
    Co tohle, byl někdo?
    Volcano Complex Spa & Beauty – Volcano Complex
    https://volcanocomplex.cz/spa-wellness/#well
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPIKE411: Je to tak. Je to znat i na ceremonialu kdy ve stejny den je na Hostivari treba 10 lidi, zatimco na Butovicich je pres 20. Mensi (navstevou) pobocky jsou Hostivar a Krakov. Harfa, Butovice a Chodov byvaji plnejsi, jak je na tom Cerny most nevim.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Saunie v Hostivaři mi třeba přišla přes léto celkem fajn, lidí tam nějak moc nebylo ani v klasické popracovní špičce / večer. Nevím, o kolik vytíženější to bude v sezóně.
    Ta Butovická bude možná populárnější, přeci jen je tam v okolí spousta korporátů.
    Na Harfě bylo myslím i přes léto víc lidí.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SICKBOY4000: Asi specifikuj jestli mas nejake specialni pozadavky. Je tam pobocka Saunie primo v obchodaku.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Má někdo tip na saunu v Nových Butovicích a blízkém okolí?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mě se vše hrozně zkomplikovalo, takže večerní saunování je pro mě na dost dlouhou sobu pasé.. :-(
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Tohle úterý nedávám, příští se uvidí. :)
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    A ten Kayak příští úterý (29/10) v 19:00 někdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam