BIRMA: člověk nesmí být hladový a hlavně ne přežraný, to si to vůbec neužije. Je pravda, že to psychické nastavení, nebo spíše momentální situace (spěch, povinnosti, deadliny) taky dělají hodně.
Můj osobní poznatek je, že mi cukr před saunou kazí požitek. V sauně když už, tak něco slaného, nebo vyjímka: zmrzlina. Možná, že se na mě budete dívat jak na totálního zabijáka saunové kultury, ale za mě jídlo v sauně, spíše teda "něco k zakousnutí", když na to příjde, tak jednoznačně ano. Samozřejmě by to ale nemělo být pravidlem. Člověk by se neměl chodit do sauny najíst, jak to dělá můj finský kámoš, co si před saunou chodí pro velkou pizzu. První se mu smějeme, pak nás vyloženě irituje...no a pak toho dostane človek hlad a je rád za kousek :D
Pak je tady ještě ten sex, no... ono si vemte, že rodiče capartů, někdy nemají jinou možnost, než zůstat v sauně trochu déle... prostě když se to vychytá, a neudělají se v tom závody tepové frekvence, tak je to moc fajn.
Nebavím se o veřejných saunách. I když i tam se mi poštěstilo nechtěně "načapat" náruživý postarší pár. A to bylo zrovna v Praze.
...přiznejte se! :D