• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    ACKO
    ACKO --- ---
    tak dneska se chystám do sauny, ale po přečteni toho tady se mi tam ani nechce :-), ale jdu tam, kde to znám, tak věřím, že to bude v pohodě
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Prosba: nikdy jsem do sauny nechodil. Když to budu chtít zkusit, viděli jste někde přehledně sepsanou etiketu a hygienická pravidla, co bych si měl přečíst před první návštěvou?

Díky.
    IF_
    IF_ --- ---
    SICKBOY4000: Kartacovani je kapitola sama pro sebe. Kdyz to nekdo dela decentne tak ok, ale uz se mi parkrat stalo, ze to delal typek tak vehementne, ze to jaksi kazi dojem ze saunovani.
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja teda k ankete dodam, ze jednou jsem zkousela zcela dobrovolne erotiku v privatni saune a malem jsem u toho chcipla, tez nedoporucuji :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---

Zažili jste někdy erotiku ve veřejný sauně?

38 hlasy od 36 respondentů

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MAR_TINA: Kdyz se jenom osprchuji a jdou tak ne...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ONDRA_99: jsou dva lidi ve sprše problém?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Stalo se mi to v Maďarsku, kde si týpek mastil tajtrlíka, tak jsem ho vypicoval, že se neumí chovat a že mi to vadí. Zmizel a byl klid.
    Pak na wellnessu v Těrlicku, kde si starší paní kartáčovala genitále. To jsem ale nekomentoval a zmizel jsem já.
    A slyšel jsem od kámošů storky, co omylem přišli místo mixu na pánský den do sauny. Ale tímto je ta sauna známá, že se tam scházejí chlapi v ty dny a pak je asi automaticky brali jako součást hry.
    A v Brně v Saunii si to mladý pár střihnul přímo ve sprše naproti sauny, ale měli tam dveře a soukromí a nedělali u toho moc hluk, takže to vlastně bylo ok a netřeba reportovat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KRISHNA: Bohuzel nejde o drbani. Nekteri jsou fakt hrozni.

Ja za tu chvili co jsem zacal delat saunera uz jsem napominal ruzne kombinace. Dva muzi ve sprse, par kde se ona venovala jemu, par kde se on venoval ji, par kde se venovali navzajem. Hrozny :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SITH: jsem se chtěl taky opatrně zeptat. Já taky nikdy v sauně neviděl ani cizí erekci a to jsem se těšil, až se to někdy nějakýmu chudákovi stane.

Jako představa, že si ho týpek bez souhlasu honí před cizí nahou ženskou je pochopitelně totálně napřesdržku. Na druhou stranu, když se nad sebou zamyslim, tak i mojí latentně adhd mysli se může stát, že někam zabloudí a bezmyšlenkovitě se třeba cyklicky drbe v rozkroku. Nevim, proč to tam je, prostě jsem se vyvinul z opice a když se chvíli člověk nekontroluje...
    Tak doufám, že tím někdy někoho nepohoršim
    SITH
    SITH --- ---
    _ALEXA_: ok, stačí, to splňuje podstatu honění :)
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    SITH: Nevím, jestli si neděláš prdel, ale dobrá :D. Bez ručníku, jako když si zakrejváš rozkrok rukou, až na rychlý pravidelný pohyby rukou.. Stačí takhle? ;) Penis jsem neviděla, buď stín / malej / málo jsem zaostřovala, šla jsem po pár vteřinách prostě pryč
    SITH
    SITH --- ---
    _ALEXA_: a jak takový honění vypadá? Myslím to vážně. Jakože něco jako pod prostěradlem nebo zcela na ferovku stojící penis úplně odhaleny?
    IF_
    IF_ --- ---
    _ALEXA_: Taky jsem se s tim nesetkala nastesti. A to se saunuji intenzivne tak 20 let. Minule se me v Rakousku typek zeptal, zda bych se s nim nepodelila o peelingovou sul a tak uz jsem se trochu bala co se bude dit, ale nakonec byl uplne v klidu a slo mu asi fakt jen o tu sul :D A to podotykam, ze se zasadne v saune odhaluji cela - nechapu, kdyz nekdo zustava zabaleny v prosteradle, to bych si neuzila.

Jinak ja chodim spis do tech vetsich proverenych saun typu Step, Cestlice, Saunia apod. A nikdy nic a i co se tyce urovne hygieny ostatnich lidi, je to dost na vysi.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Já jsem se s tim nikdy za svou dlouhou saunerskou karieru nastesti nesetkala, zato s hovadkama, co lezou do sauny v plavkach a bez rucniku a pred bazenkem se nesprchujou, zas a znova. Uz si pripadam jak stara baba, co napomina mladez:)no vek bych na to mela:) a mate pravdu, ty hotelovy wellnesska v tom vedou
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    THAIGRR: Sauna Central. Na jeho straně seděli další dva lidi, on byl hezky uklizenej v rohu ve stínu, takže nebyl vidět. Já jediná naproti
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ALEXA_: kde to bylo? a byli jste tam jen dva nebo tam byl i někdo další?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    _ALEXA_: ale tak mazat se nemusis, potrebovalas podporit v tom, ze to muze bejt neprijemny, coz mas pravdu! bohuzel na hovada funguje jen hruba zaplata, kdyz na tobe bude videt ze je ti to neprijemny a budes u toho jen koulet ocima, jen ho to rozrusi. na ouchyly musi bejt prisnost a prima konfrontace, oni milujou rozpaky bezbrannych zenskych...
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    ANABEL_LEE: Poprvý jo, včera jsem na konfrontaci neměla náladu, byla jsem úplně bez sil. Prostě jsem odešla a on pak evidentně taky, už jsem ho tam neviděla. Vlastně je ten můj příspěvek o ničem, já se pak asi smažu. Nevím, co bych mohla čekat za radu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam