• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    IF_: ho, tam chodime s pritelem pravidelne, terasa bozi, jen me mrzi ty nefunkcni ochlazovaci bazenky
    IF_
    IF_ --- ---
    Davam doporuceni na sauny v Repich. Kdyz si nabijes kredit, vyjdou 2 hodna 300, bez nabiti za 355. K dispozici 3 sauny a velkoryse odpocivarny. Lze se chladit primo na strese venku, ted jsem tamna sebe hazela snih:) bazenek bohuzel vypustili, takze ochlazeni jen ve sprse. Ale pomer cena vykon velmi fajn.

Wellness – Sportovní centrum Řepy
    https://sc-repy.cz/wellness-centrum/
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Já bych asi zašel příští neděli do Kayaku.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak co ten sraz?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Ad podkládání: Bez podložení suchým prostěradlem nebo osuškou mě pálí dřevo. Nejvíc si to pamatuju z 4comfortu v brněnských Obřanech. Dokonce jsem se ptal na materíál a bylo mi řečeno, že je to nějaké dražší "speciální" dřevo.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    A teď můj dotaz - někdo v Ústí na pokec dneska k Salymu?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Když jsem byl malý - spíše mladší, zkrátka hormony mlátily co to šlo, měl jsem v sauně nechtěně erekci (živá vzpomínka, osazenstvo nebylo tehdá můj sexsymbol), nicméně situaci jsem překryl prostěradlem a poté, když už jsem tolik netrčel, jsem zmizel do studené. Z mého pohledu situace, která se fakt může přihodit komukoli nechtěně a lepší řešení mne doteď nenapadlo. Od té doby také mnoho vody uplynulo a střídáním teplot tohle stejně není na programu dne.
    Druhá část dotazu - bez brýlí jsem krtek, takže když si to bude někdo dělat škrabátkem a nebude u toho funět, tak to může klidně vedle mě a nepoznám to :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Když vidím plesnivé nehty/kůži u dost lidí v bazénu/sauně tak jsem ráda, že se ještě udržuje dekorum a sauneri všem kladou na srdce to podkládání. Taky nikdo nikoho nenutí si to prostěradlo do sauny vzít jen jedno.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ANIRYBAANIRAK: Neodfiltruje to vse, ale cast ano.

Taky ty dolary miri na to ze filtr funguje skvele, akorat se zanasi a tak ho musis furt menit, coz je nahovno pro komerecni provoz odsoleni. Tady proste hodis prosteradlo do pradelny. Nejvetsi problem odsolovani vody je "kam s tou tunou soli co v te morske vode je".
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    ONDRA_99: Miliardy dolarů na odsolování mořské vody a ejhle, ono by místo filtrů pro reverzní osmózu stačilo prostěradlo ... Sorry, ale to je jednoduše kravina :-)
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    NAVARA: Já to mám spíš psychický. Raději si sednu po člověku, co je zpocenej ve spoďárech než bez nich ;)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NAVARA: Ono to primarne spis setri ty lavice. Prosteradlo udrzi sul a dalsi latky v sobe, takze se ti na drevo dostane voda co se hned odpari.

_ALEXA_: Tyjo koukam, ze sem ve Spotu uz dlouho nebyl. V Senohrabech to treba taky nevyzaduji. My teda porad jo a nevim ze by se to jakkoli chystalo zmenit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _ALEXA_: Vždyť to prostěradlo je stejně po pár minutách stejně propocené durch, je to jen takové šidítko :)

Ostatně mapa pod prostěradlem člověka co se právě zvedl, je dostatečně viditelná
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    IF_: Třeba ve SPOTU podkládání prostěradly už nevyžadují. Na recepci mi vysvětlili, že dle nějakých průzkumů se ten pot v tom horku vypaří a není to nehygienické. Pořád spíš oceňuju, když se lidi podloží..

A co nedávám je tleskání lidí po rituálu, kdy ten pot lítá na všechny strany
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    JARMIK: to podkládání je základ. Jinak jestli půjdeš do větších saun a rovnou na rituál, tak se neboj během procesu (když to bude nesnesitelný) utéct. 😅

Jinak do pléna vím, že tu spíš chodíte do menších saun.....ale v Čestlicích je teď pondělní akce vstup na celý den za 640.

Pondělní restart v saunovém světě | Aquapalace Praha
    https://www.aquapalace.cz/produkty/detail/977604-pondelni-restart-v-saunovem-svete
    IF_
    IF_ --- ---
    JARMIK: V každé sauně to mají nějak sepsané plus je spoustu rad na netu. za mě je úplný základ podkládat zpocené tělo i nohy ručníkem či prostěradlem a sprchovat se před bazénkem.
    SITH
    SITH --- ---
    IF_: nebo paní co se tak masivně hladí po zpoceném těle, že ten pot cáká i na vedle sedící :))
    ACKO
    ACKO --- ---
    tak dneska se chystám do sauny, ale po přečteni toho tady se mi tam ani nechce :-), ale jdu tam, kde to znám, tak věřím, že to bude v pohodě
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Prosba: nikdy jsem do sauny nechodil. Když to budu chtít zkusit, viděli jste někde přehledně sepsanou etiketu a hygienická pravidla, co bych si měl přečíst před první návštěvou?

Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam