• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GLOBETROTTER: Nové Butovice?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MART1NKA: Co je NB?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: :)))
    Muselo to být hrozný, ale rozesmála si mi ráno.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dnes som bola v Saunii NB
    Pridem tam, vyrvana pani ma potrebu vsetkym vysvetlovat, jak je spatne sa prudko ohrievat, lebo sa clovek dehydruje a spali a sadlo na panvicce
    Vedla je ritual, ludka tam kricia a tlieskaju do rytmu
    V dalsom kole vstupi do sauny hezka zrzka, polozi plachtu, sadne si na nu a roztiahne nohy a lascivne mrka na pana vedla mna
    Ked vychadzam z bazenku tak su spolu v sprche
    A v poslednom kole sa vedla mna gayovia bavia o klystyroch

Zlata Sauna Narodni, nech uz je september
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SICKBOY4000: Ona asi ještě není úplně sezóna.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Líbilo se mi, ale chápu, že když jsou lidi, tak dojem je jiný, než jsem měl dnes já. Byl jsem skoro sám :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SICKBOY4000: Viz [BEEBLEBROX @ Saunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]] a předchozí příspěvky.

Dlouho jsem tam nebyl (co se změnil majitel/provozovatel), ale v zásadě se mi tam líbilo, když jsem tam zrovna nevychytal nějaký nával.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SICKBOY4000: Mně to tam přijde hrozně klaustrofobní
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Wellness Holešky -> byl někdo? Zvažuji návštěvu, berou multisport s doplatkem, koukám.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AXTHEB: ja som z toho IT uplne zblbla, hovorila som si, koho moze uspokojovat infrastruktura... a potom som zistila, ze som v saunach.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Zas pokud tě infra uspokojuje, tak bych šel do ní. Je to rychlé, proti finské levné na provoz.
    Rozhodně bych volil nějakou, která se dá zapnout z telefonu
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    No brainer, i když pokud víš určitě, že venkovní saunu postavíš a máš dobré prostředí (prostě klid a mír okolo) a nemáš z prázdné místnosti dobrý přístup do sprchy a ven, tak bych spíš volil soustředit se na famózní venkovní saunu. Pak ještě rozhodnout jestli elektrika nebo dřevo. Taky finanční stránka - vytápění sauny - čím větší, tím dražší: topení, materiál na stavbu i velikost kamen.

Taky nejsem fanoušek infra, nebaví mě to, ani z toho nemám nikdy dobrý pocit.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    TECZKA: nedělají se i kombinace Finska infra? Jinak bych bral finskou 😀
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    TECZKA: Osobně infra neuznávám a nikdy jsem nepřišel infra na chuť, takže pro mě by to byla jasná volba :)
    TECZKA
    TECZKA --- ---
    Mám doma prázdnou místnost, dřív sklad nářadí. Je to cca 6m3 a chtěla bych tam saunu. Nedokážu se rozhodnout, jestli infra nebo finskou. Nějaký rady, zkušenosti? Finskou bych stavěla svépomocí, inrakabinu bych kupovala.
    Mám ráda oboje, podle toho se nerozhodnu, říkám si, že chýši si můžu udělat na zahradě, takže infra. Ale pak si říkám, že nevím, jestli je infra tak dobrá pro zdraví...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GLOBETROTTER: je to krásný. Je to drahý a je tam hodně lidí.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Máte někdo nějaké negativní dojmy z Maximusu na Prýglu? Jde mi jen o wellness (a víc o bazény než o sauny), ne o hotel. Díky.
    LITROP
    LITROP --- ---
    KUHL: jj
    KUHL
    KUHL --- ---
    LITROP: soutok Berounky a Vltavy:)?
    LITROP
    LITROP --- ---
    Takjedna letni stanova...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam