• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    máte někdo doporučení na saunu na severu Čech? mezi Libercem, Varnsdorfem a Děčínem (fakt spíš mezi, než v těch městech)
    dííík
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Musím se pochlubit. Domácí výroba nové lavice posunula stavové saunování na další level.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Z ovčína, pivovaru i kláštera vznikla lázeňská útočiště. Tohle je šest nejkrásnějších spa a wellness v Česku - CZECHDESIGN
    https://www.czechdesign.cz/temata-a-rubriky/z-ovcina-pivovaru-i-klastera-vznikla-lazenska-utociste-tohle-je-sest-nejkrasnejsich-spa-a-wellness-v-cesku
    GARYC
    GARYC --- ---
    SPIKE411: v Proč Ne HN tomu věnovali tento víkend celý článek. Velmi povedený projekt.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SPIKE411: dáme sraz?
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    SPIKE411: Dneska jsem to sla omrknout a hned jak se zbavim rymy, tak to i otestuju. Vypada a voni uzasne!:) A lidi teda minimum, pan rikal, ze zatim saunare spocita na ruce, ale, ze ocekavaji, ze se to dost rozjede. Je tam sprcha, odpocivarna a moznost skocit si do prirodniho lesniho koupaliste. To misto ma kazdopadne uzasne caro:))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Lesní koupaliště v Liberci spustilo provoz veřejné sauny. Lidé si své místo musí zarezervovat
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/lesni-koupaliste-v-liberci-zahajilo-provoz-verejne-sauny-lide-si-sve-misto-musi_2510201712_kvr

Saunu provozuje spolek Lesní koupaliště v nové budově plovárny. Vstup je placený, lidé si mohou vybrat hodinový nebo dvouhodinový pobyt. Saunu je také možné na dvě hodiny pronajmout pro uzavřenou skupinu.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MAR_TINA: mnooo.. nevim. my dycky volame rediteli, at nam saunu necha zapnout a pak je to jen nase :)
    jinak to asi funguje na objednani predem. kdyby jel clovek z prahy, pak myslim, ze to presne doba cesty vystaci na nahrati sauny na 90 °C. ze sauny je velky okno, kterym vidis na skalni mesto a to samy z balkonku odpocivarny. kapacita sauny je tak 8 lidi. a jeste tam maj virivku, kde sem teda nebyl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KRALIK: a to je open wellness, že prostě člověk přijde, zaplatí a jde do sauny?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    _ALEXA_: peknou saunu ma zamek hruba skala, jen je to trochu zajizdka od turnova.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPIKE411: Je otevreno uz od vcerejska, dnes jsem byl zahajit sezonu... Jsou novy sprchy a vnitrni oblozeni sauny, topi na 90 a Vltava je jeste tepla
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    MAR_TINA: V tý jsem před lety byla! Sauna je maličká a prostředí trochu retro :). Asi zkusíme místní Saunii. Díky všem za tipy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ALEXA_: V Liberci je hezká a nezvyklá sauna v Babylonu a je až d 15 let. Nevím, jestli mají rituály.
    Prostory Wellness centra | Centrum Babylon
    https://www.centrumbabylon.cz/cs/wellness-a-krasa/prostory-wellness-centra/a-62/
    potor, není to ta v aquaparku.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    _ALEXA_: saunia cerny most?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ad Liberec
    Tady mají pěknou saunu, ale vůbec netuším, kdy je v provozu. Ale při dalším výletu do Liberce se tam určitě rád podívám.
    Lesní koupaliště v Liberci | Lesní koupaliště
    https://lesnikoupaliste.cz/
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    Máte nějaký tip na dobrou saunu na trase Praha - Liberec? Případně dá se ta Saunia v Liberci? Koukala jsem, že mají metličkovej ceremoniál, to by mohlo být fajn
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SICKBOY4000: Jo? Letmým pohledem mi přijde plus mínus stejný.
    Akorát IIRC nějak nešlo rezervovat bez placení? Což jestli měli víc případů, kdy lidi rezervovali místa a pak nepřišli…
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SPIKE411: Tam ale nějak na jaře dodupali (pardon zlepšili) ten jejich rezervační systém, šel jsem tehdy raději jinam.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Od 21. října by snad měla být zase sauna v Kayak Beach Baru.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SEDELAVLOKALE: spot nebo vltava, to je jedno... myslel jsem kolem 19, ale můžu asi i dřv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam