• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Ono kazdy i jinak vnima ritualy jako takove. Mala cast lidi chce teplo a jeste vic teplo. Ale dost lidi ma radsi relax kde neni extremni teplo. A sauna od sauny je ta skladba lidi trosku jina.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    COMODOR_FALKON: zajímavé jak každý vnímá ty saunéry na rituálech jinak. Dnes jsem u Helčy byla, seděla ve třetí řadě, kde je podle mě největší teplo a zůstávala jsem tam ještě nějakou dobu po rituálu, protože jsem se pořádně neprohřála. Nejvíc mi vyhovuje Robert, Pepa, Dessin a Bohouš, a ještě taková hubená mladá slečna s dlouhými vlasy, ale asi záleží na konkrétním rituálu.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Zitra se chystam odpoledne do Spotu, kdyby se chtel nekdo pridat
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Nicméně teď se stěhuji kus od Sauna Spotu, takže budu asi trénovat častěji…
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SITH: Já byl kousnutý, že to zvládnu - nebo aspoň déle, než kamarádka. Takže jsem takticky zapadl do koutku úplně doleva…
    A stejně to bylo …náročné…😅
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Chodí tu někdo z Vás do Čestlic do Aquapalace? Mám doma jeden poukaz navíc. (celý den pro dospělého do saun i aquaparku) Lze využít i o víkendech a ve státní svátky. Je platný do 31.12.2025.....takze taková dost last-minute nabídka. Nechám za 500.
    SITH
    SITH --- ---
    ano, v první řadě hned u ručníku je to dost horké

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    COMODOR_FALKON: To ja som to so zakrytim tvare dala a mala som pocit znovuzrodenia :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MART1NKA: Na Helčino rituálech je extra vedro a obvykle vydržím max 10 minut na nejnižší lavičce…

Jen jednou jsem to dal celé, ale byl to boj a po konci se mne ptala, jestli jsem v pohodě…😅
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    MIKEKT: Vypadaji paradne. Skoda, ze se nedelaji mensi (ale dava to smysl).
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    GARFIELD: ja mam tohle https://www.morzh.cz/ ale uz jsem videl, ze to delaji i cesi https://kajmo.cz/. Morzh je myslim z ruska a byl problem s dodanim. nevim jak to je aktualne
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    MIKEKT: Postouchnul bys me na nejakou stranku? E-shop a info? Da se to pouzivat s elektrickejma kamnama treba?

To by mohlo byt docela dobre reseni, pokud bych nasel neco rozumneho rozmerove. Mam zahradni pristresek, ktery v lete pouzivam jako bbq/pizza kitchen a v zime by to mohla byt sauna. Prave resim kompromis, ze bych prisel o misto na vareni, pokud bych tam postavil trvalou saunu.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    GARFIELD: zkus kouknout na stanovou saunu. Máme ji na zahradu plus na výlety a je to fajn. Doba je to dobrý s dětma , když jim je horkou vylezou si na chvíli ven a pak zase zpátky
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Podelite se o zkusenosti s domaci finskou saunou?

Mam relativne malo venkovniho prostoru a vzdy to bude neco za neco. Nic moc soukromi, takze sousedi na me budou cumet. Do 10 minut autem mam 2 docela slusny sauny (jedna "zadarmo" na multisportku a druha je pobocka saunia). V zime je to tam natriskane a hygiena obcas trochu boli. S malejma detma clovek oceni i tech par usetrenejch minut (a uz sme saunovali i spolecne a jednoho to bavilo).

Zajima me, zda Vam to subjektivne stoji za to. Jaka je udrzba a voser faktor. A obecne naklady. Neco non-obvious na co ste narazili az po nejake dobe a cokoliv dalsiho vas napadne. Saunuju celorocne cca 1-2x tydne. Klidne bych asi i vic, kdyby to bylo "dostupnejsi".
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MART1NKA: Tady tak nejak zverejnuji rozpis (nekdy opozdene) https://www.facebook.com/sauneri.saunaspot/
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Ja se podelim o funny vcerejsi saunovaci medovej peeling v Saunii na cernaku. SLi jsem z vanocni akro akce, parovi akrobati jsou pomerne specificka skupina, zname se dlouho, bylo nas snad dvanact ?
    uz na normalnim ceremonialu bylo docela veselo a totalne narvano (o nejaky relaxaci s 40ti lidma v saune fakt nemuze bejt rec, ale sranda to byla) a slecna jestli dojdeme na medovej peeling.
    pohoda dojdeme, byli jsme tam vsichni plus par lidi ktery od nas nebyli, povetsinou imho muzu. Vsichni nahy sedej v kruhu a ona rozdava ten med, trtinovej cukr, bila cokolad, kokosovej olej.. este neco, ale nevim ,takova smakulada
    kazdej dostal plnou hrst, patlal to na sebe.. a pak neomylne nekdo z nas zavelel "vlevo v bok a zada toho pred vama" coz se taky stalo, nutno rict ze dva lidi pred mnou sedel nejakej typek kterej tam byl sam ,sedel mezi dvema akrobatkama a rikal "tak tohle mi fakt nikdo neuveri" :-P
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ONDRA_99: a vies ktore dni? :) ja moc ritualy nemusim ale toto bolo docela fajn :) nemam rada, ked je to miesto relaxace diskoteka a pani to urobila dost decentne.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MART1NKA: Jo Helca je fajn a teplo dela velky. Takze pokud nekdo hleda hlavne teplo, tak Helca idealni ve Spotu.

_ALEXA_: Helca soutez nevyhrala, posledni roky je na nich jako jedna z poradatelu. A ve Spotu dela stabilne. :)
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    MART1NKA: Taky jsem na ní min.pondělí byla a souhlasím, je skvělá. Dle kamaráda vyhrála jakési saunovací soutěže. A ve SPOTU jen hostuje (neověřovala jsem)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Sorry Helča, taká červenovlasá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam