SHEDLOJá se rozkojila tenhle týden, malýmu budou desátého dva mesice, ale ja jsem, jela cca týden co hodinu a pul ( malej se krmil co tři hodiny a já uprostred mezi času ještě odsavala) a to i v noci, cca po dvou týdnech jsem trošku polevila a v noci mela tříhodinové pauzy ( nebyla jsem se schopna budit dřív), pak se začal v šestém týdnů chytat a vydrželo to týden, pak jsem najednou spadla na nulu a dostala zanet no a jak jsem se snažila odsat ten zánět, tak se po par dnech mliko vratilo, ted už sem si dodala odvahu a zkousim dávat při kojení jen jedno prso, konečně se mi začínají honit ragady co mi vznikly v porodnici díky klobouckum. Ted kojim co dvě hodiny jedno a malej ještě žije. Me se mliko zvedalo strašně pomalu, i poradkyně už radila injekci, nedošlo na ni jen proto, ze byly svátky a doktor nebyl k mání a já stejně musela odsavat prsa jako brambory.
Ale u mne šlo on problémy ze zdravotních důvodu a na leccos jsem si na zacatku asi za dělala sama, mela jsem muztevpislat na vycházku a nechat davat lahev a jít spát, nebo se vykaslat na všechny doma a jet k matce, me stresoval tchán, babička i manzel, nebyla jsem ve zrovna vhodném prostředí.