GIMEL: V kešu, taky prej a v zelené zelenině obecně :).
Holku jdu si pro radu, 3 měsíce plně kojím, poslední dobou (je to už více dnů) mi prcek začíná u kojení strašne blbnout (zlobit). Prostě, začne sát a po chvilce začne hlavou obracet na druhou stranu, pak se znova přisaje a opět otočí hlavou .. vždy udělá tak 3 cucy a otočení hlavy, .. no a samozřejme, když hned nenarazí na bradavku, tak začne i fňukat, kde je cecek. Jinak, vždy, když se kojením dostane do limbu a zavře očiska, tak cucá pěkně a koncentrovaně, tj. v noci se vdžy napije nejlíp, protože spí s náma v posteli a to ho jen překulím k prsu a cucá v polospánku. No štve mě to, protože chci aby se napil a tohle kojení s pouštěním prsa to prodluží na děsně dlouho.. často to pak vzdám, a když neprotestuje, tak ho nechám. Jinak mi taky pořád dost ublinkává (tak třeba má dost a cecek nechce?). Příbíra až až, v 3 měsících má 6 kg (porodí váha 3860), a jinak je spokojenej.
Achjo. Rustovy suprt jsem vyloučila, to mel, bouchal lehce ručičkou do prsa, aby to teklo vic a trochu se i vztekal. Rymu (lehkou, zadni) měl taky, ale teď už snad ani ne, takže dýchá dobře, to mu podle mého problém nedělá. Tak nevím co.. Diky za rady.