• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    KYO: jako nevim, jestli se to da nazvat nabranim, ale proste mam furt 4-6 kg, co mi prebyva v porovnani s dobou pred otehotnenim, ja jsem za to ale v podstate rada, protoze nocni buzeni + noseni 1,5 rocniho batolete + prace atd. je docela zahul, na 2. str. musim rict, ze mam vynikajici fyzicku a dost svaloviny (to je ale nosenim a zivotospravou). jedu 18. mesic a uz jsem si zvykla :))

dost zenskejch, ktery kojej "dlouho" (nad rok veku), ma pry tendence pribirat.
    KYO
    KYO --- ---
    Tak ven s tim, kolik jste nabrali pri kojeni, jedu tedka skoro 7. mesic a zacina to bejt i videt.... eh.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    1TERESKARASTY1: to se týká řízeného hubnutí, když žena po porodu drží drastickou dietu...ty jsi klasicky shodila vodu, toho bych se nebála..měla jsem to stejně a na miminčí žravost to nemělo vliv :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    1TERESKARASTY1: Tak tos shodila vodu, to bys musela držet nějaký zuřivý diety.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    1TERESKARASTY1: nabrala jsem 20, ale podle me byla vetsina otoky jinak ted nejak nebyl proste moc cas jist..puvodni vaha 65/169 zed mam 70
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    dneska jsem slysela, ze pry kdyz se hubne prilis rychle po porodu tak telo vydava nejake skodlive latky do mlicka, je to mozny?? jsem 8dni po porodu a mam dole 15kg, diky
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    uz je to lepsi diky holky :) snad se to vse brzy srovna
    KYO
    KYO --- ---
    1TERESKARASTY1: můžeš to mit i z vyčerpání a nevyspani. To bude dobre :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    SANCHA: ja uz mela asi 3.den mliko, ale az dnes vypada pruhledne bile
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    stalo se ti treba ze jsi mela zimnici a asi i trochu zvysenou teplotu, pripadne hodne nality az tvrdy prsa a za jak dlouho se srovnala prsa s mlekem jakoze produkovala akorat? jsem 4dny po porodu, diky
    GIO
    GIO --- ---
    LABARCHA: me kdyz kojim z praveho, v levem to tvoreni taky boli.. mam to od zacatku, je to furt stejne, ne pri kazdem kojeni tak vyznamne, ale nekdy dost citelne. kojim tak yod zacatku doted z obou, leve tvori min... ale nejak jsem si na tu "bolest" zvykla a uz to moc nevnimam
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    MOLLY: ani ztuhle, ani cervene, ale dvakrat jsem v nem mela ztvrdle mleko...
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    MOLLY: kojim rovnomerne, pri kazdem kojeni z obou prsou, bolest je vzdy jen v jednom miste, pouze v levem prsu, jakoby zespod z boku smerem k bradavce a jen kdyz kojim z praveho, mam to dlouho, klidne 4 mesice, ale je to ted mnohem bolestivejsi- az tak, ze kdyz se to deje, musim to prso rukou stlacit....
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    LABARCHA: pár otázek k tomu prsu a bolesti: kojíš rovnoměrně z obou prsů? jak je střídáš? Je ta bolest víc na nějakém místě? Není to tam zatuhlé nebo červené? Jak dlouho to máš?
    Já tuhle bolest znám, ale ne takhle výlučně jednostranně. Měla jsem s první dcerou, kdy jsem měla i mastitidu...

Ale měla jsem i bolesti prsou, který přišly a odešly a netuším, proč byly..
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    KYO: taky to ted zazivam....male je rok a uz vic nez dva mesice do ni neco nacpat je nadlidsky vykon, posledni tri dny nesnedla vubec nic.... :( ale nevypada, ze by ji neco chybelo, dr.mi rekla, ze to proste je, hze nektere deti proste neji a zacnou vic az po ukonceni kojeni mnohdy az ve skolce.... uf.. :// ja uz ale melu z posledniho teda...

a jeste mam dotaz: kdyz kojim z praveho prsu, tak se mi zacne leve nalivat tak, ze to hodne boli, takovy divny silny tlak.....naopak to nemam,..... mate s tim nektera zkusenost? DEKUJI :)
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    KYO: MULTICAT i ja bychom mohly vypravet :).. ja to mela spis, ze dite nechtelo nic moc jist - takze tech "prikrmu" snedl fakt pramalo, kdybys chtela podporit, tak se ozvi, protoze natlak rodiny ci doktoru je neprijemny.
    KYO
    KYO --- ---
    Je tu nekdo, kdo ciste kojil bez prikrmu treba az do jednoho roku zivota ditete? Zajima me to, protoze doktori tvrdi, ze je to nedostacujici.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    NICKIE: kdyz je to v sestinedeli, tak do porodnice, kde jsi rodila, ale stejne bych tam jeste predem zavolala. Je to hnus, drzim palce, hlavne z nej koj dal, kdyby byla horecka, tak muzes paralen, ale ja stejne tenkrat skoncila s atb, ale za dva dny bylo dobre.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Tak mam od vcera natekle bolave jedno prso.. Nahrivam, chladim tvarohem a kojim ale zatim stale stejne.. Kdyby se to nelepsilo je to na praktickeho nebo na gynekologa? Nebo na porodnici kdyz je to v sestinedeli?
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    SANCHA: presne tak.

Pokud budes normalne davat prikrmy a kojit, nevidim problem.

Kamaradka meri metr osmdesat a vazi asi 60 kilo a jeji holcicka mela v peti mesicich osm kilo. Jeji manzel je to samy. A oba,rukaji, ze byli jako mimina uplni tliustici. A to je jen kojena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam