• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PISISKVOR: Kamarádka (matka 3) se hluboce mýlí.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    PISISKVOR: Pozvi si laktacni poradkyni - muzes mit spatnou techniku kojeni, mimco muze byt spatne prisate..je spousta pricin..fakt se to vyplatí.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PISISKVOR: opravdu hodne pit, kor ted v lete, klidne jen vodu
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: cca v 18 měsících při kojení ráno a večer nebo možná jen večer, ja si to už nepamatuji,
    CRISSTEENKA
    CRISSTEENKA --- ---
    KYO: 11m po porodu, na moje narozky:(
    SNELA
    SNELA --- ---
    KYO: 8m od porodu, na dcery svátek :D
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KYO: po sedmi týdnech. Yaaaaay. Po měsíci skončily očistky, těšila jsem se, jak jsem zase na pár měsíců z obliga koupě vložek a za tři týdny to přišlo znovu. A to jsem tehdy kojila tak co hodinu a půl, dvě.
    KYO
    KYO --- ---
    Jak dlouho po porodu pri plnem kojeni se vam vratily mesicky? dnes me cely den boli zada a brisko.... stary znamy pocity :D
    GIO
    GIO --- ---
    KYO: no.. hrat.... spis spolu bojovat:))
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Dneska prekvapko, starsi si na usinani rekla radsi o mliko do lahve, nez kojeni. Bez kojeni jsem ji vecer neuspavala od narozeni mimina. Asi to opravdu pomalu smeruje k odstavu :-)
    Jeste se mi po tom bude jednou styskat, ale ted se tesim...
    KYO
    KYO --- ---
    ORIKA: to jsou vybrane fotky z dobrych uhlu, a hlavne tohle nabirani je zalezitost tak dvou trech mesicu, predtim to bylo ok.... :D kdyztak posta s fotkou :D
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KYO: nechci ti do toho kecat, ale teda minimálně na fotkách špekatě nevypadáš ;)
    KYO
    KYO --- ---
    VENIKA: nedivila bych se, ja musim mit vsechno :D ale podle obrazku to nevypada, spis mam proste jen speky :]]]
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KYO: ja po prvnim porodu nezhubla nic az do dalsiho tehotenstvi. Ted to jde trochu dolu, jak kojim a nosim dve... Nekoho se zasoby drzej az do odstavu.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KYO: Ad bricho, nejdriv bych si asi zkontrolovala (nechala zkontrolovat), jestli nemas diastazu. Aby sis to cvikama jeste nezhorsila.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    KYO: tak urcite to bude slozitejsi....no a co cvicit doma sedy lehy nebo tak neco?
    KYO
    KYO --- ---
    SANCHA: petkrat denne, nepocitam jako nocni kojeni, to je fakt ruzny a muze to byt klidne i ctyrikrat za noc a jeste rano, podle me spis jim hrozne studenou kuchyni, pecivo, neco na to, zelenina, ovoce... ale nedam si nic poradnyho.... takze jim vlastne furt a asi ne uplne zdrave.
    KYO
    KYO --- ---
    KAMPA: me roste bricho...to je hruza.... vak se naplnuje :) nevim, ze by sel vsechen tuk do kojeni.... to mi prijde moc zjednodusene.

SANCHA: snad to odezni, kojim furt petkrat denne, jak si rekne vicemene, protoze normalni stravu moc nechce. tak si prijdu uz takova vycerpana.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    /oprava - videla jsem/
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    KYO: po kojeni? ja mam prave pocit, ze kojenim clovek prichazi o tuk v oblasti hyzdi..vydela jsem nekde nejaky schema, kde telo bere prebytecnej tuk do mm.
    ja jsem na svy vaze byla rok po porodu. necvicim, ale hybu se...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam