• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    PISISKVOR: jeste me napadlo - pises sice, ze jsi zkousela prikladat jak zbesila, mozna Ti prislo, ze to nemelo efetk, ale ten byl treba u me pri tehle pokusech znat tak az za 3 dny. nic se mi nikdy neosvedcilo vic, nez castejsi prikladani ditete, a to ho kojim uz skoro 2 roky, mam za sebou x laktacnich krzii, jednou mi dokonce mliko skoro zmizelo a v porodnici byl dorkmovanej, nemela jsem nic. + jeste zazracne homeopatikum ricinus communis 5 ch, k dostani ve vsech vetsich lekarnach bez nutnosti objednavat - rozpustit 5 granuli v puse pri kazdym kojeni. to by bylo, aby se to nerozjelo :) kojite v noci?
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    PISISKVOR: Jeste k tomu dokrmu - kdyz uz jo musis davat, dej ho cevkou po prsu, ne v lahvicce. Vyhoda cevky je, ze ti pri piti toho dokrmu mimco stimuluje bradavky a dava tak podnet ke tvorbe mleka. Ja dokrmuju taky a cevka mi zvysila produkci celkem vyrazne. To by ti mimo jine poradila urcite i LP...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    PISISKVOR: Mně mlíko nestříkalo nikdy kromě asi dvou dní po návratu z porodnice, kdy jsem měla prsa jak balony. Odsát mi nikdy nešlo skoro nic. A dítě přibíralo opravdu hodně - myslím, že na začátku se pohybovala někde na percentilu 85. Nevěs hlavu a zkus fakt dost odpočívat a nestresovat se. Klid a spánek dělá vážně hodně. Držím palce.
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    PISISKVOR: Krom jiz zmineneho mohu doporucit i doplnek stravy - piskavici recke seno. Obsahuji ji napr. kapsle More milk plus nebo kojici caj od Weledy. Oboji je vcelku drahy, ale ucinny.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PISISKVOR: jeste mam odpozorovano, ze dostatek spanku - spat cs miminem pres den, co to jde, zvysuje produkci. Chce to taky trpelivost a no stress, trva klidne i tyden, nez se zacne tvorit vic mlika. Co jsem nekde cetla, tak problem dokrmu je, ze chybi pak stimulace bradavkam = zvysena poptavka, co ma vyvolat tvorbu mlika.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    přikládat co nejvíc mimi k prsu, stimulace bradavek zvysuje produkci mleka....spat v jedne posteli, nosit, nosit, nosit....tělo na tělo nejlépe....
    pro PISISKVOR
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PISISKVOR: Kamarádka (matka 3) se hluboce mýlí.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    PISISKVOR: Pozvi si laktacni poradkyni - muzes mit spatnou techniku kojeni, mimco muze byt spatne prisate..je spousta pricin..fakt se to vyplatí.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PISISKVOR: opravdu hodne pit, kor ted v lete, klidne jen vodu
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: cca v 18 měsících při kojení ráno a večer nebo možná jen večer, ja si to už nepamatuji,
    CRISSTEENKA
    CRISSTEENKA --- ---
    KYO: 11m po porodu, na moje narozky:(
    SNELA
    SNELA --- ---
    KYO: 8m od porodu, na dcery svátek :D
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KYO: po sedmi týdnech. Yaaaaay. Po měsíci skončily očistky, těšila jsem se, jak jsem zase na pár měsíců z obliga koupě vložek a za tři týdny to přišlo znovu. A to jsem tehdy kojila tak co hodinu a půl, dvě.
    KYO
    KYO --- ---
    Jak dlouho po porodu pri plnem kojeni se vam vratily mesicky? dnes me cely den boli zada a brisko.... stary znamy pocity :D
    GIO
    GIO --- ---
    KYO: no.. hrat.... spis spolu bojovat:))
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Dneska prekvapko, starsi si na usinani rekla radsi o mliko do lahve, nez kojeni. Bez kojeni jsem ji vecer neuspavala od narozeni mimina. Asi to opravdu pomalu smeruje k odstavu :-)
    Jeste se mi po tom bude jednou styskat, ale ted se tesim...
    KYO
    KYO --- ---
    ORIKA: to jsou vybrane fotky z dobrych uhlu, a hlavne tohle nabirani je zalezitost tak dvou trech mesicu, predtim to bylo ok.... :D kdyztak posta s fotkou :D
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KYO: nechci ti do toho kecat, ale teda minimálně na fotkách špekatě nevypadáš ;)
    KYO
    KYO --- ---
    VENIKA: nedivila bych se, ja musim mit vsechno :D ale podle obrazku to nevypada, spis mam proste jen speky :]]]
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KYO: ja po prvnim porodu nezhubla nic az do dalsiho tehotenstvi. Ted to jde trochu dolu, jak kojim a nosim dve... Nekoho se zasoby drzej az do odstavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam