KAMPA: je to nefer, vnimam to podobne. asi se moje kamoska bala ty delsi aplikace, ten amalgam byl hotovej i s vrtanim asi za 2 minuty. Ona vlastne ta kamoska byla vystresla z toho zakroku asi nejvic z nas vsech, klepaly se ji ruce a asi nechtela, aby se tim Viktorovi zosklivila. Nicmene ja byla v poho a on taky, ale pak to z ni asi vycitil a zacal brecet. Chapu, ze ona nema takovou praxi v osetrovani deti, jako maji treba ve Strasnicich. Takze, nechci-li amalgam, bud ji muzu tlacit do toho, at mu ten bilej matros "zkusi dat", anebo resit, zda nepojedem kvuli bily plombe do Prahy, kde mu to udela nekajej neznamej zubar/zubarka.
Dceri byly taky cca 2,5 roku v te dobe, ze jo?
Jinak my cistili poradne jen vecer, rano priznavam, ze jsme to flakali. Taky me samotnou mohlo napadnout poridit mu na ty problubne ve stolickach, kam vim, ze jsem se nemohla poradne Curaproxem dostat, jednosvazkovej kartacek. Jenze jsem s tim otalela a vysledek na sebe nenechal dlouho cekat. Takze se mi vraci komentare prave tyhle zubarsky rodiny o tom, ze "kazivost zubu je dedicna", pricemz rikaji, ze se v rodine dedi/predavaji zejmena navyky ohledne ustni hygieny. U me ji rodice dost zanedbali, byla jsem v tomhle veku taky prolezla atb a jedla cukr na kila, takze u me je kazivost jasna. Ackoli jsem nekde jinde, nez moji rodice, mohla jsem bejt v pripade syna asi duslednejsi.
s tim vapnikem nevim, premejslela jsem nad tema zubama proste dost :)))
uz me to kojeni mnohdy otravuje (ted teda hlavne piti pres den, noci jdou), mnohdy to zavani z jeho strany pokusama o mocenskou hru (uz tady o tom taky nekdo psal), na coz fakt nejsem zvedava. porad si rikam, jak by bylo krasny zazit samoodstav, ale nevim nevim :D